PS4 刺客 奧德賽 好唔好玩

144 回覆
7 Like 10 Dislike
買啦講咁多
值得買架
利伸 玩完都唔捨得賣
覺得係ac神作黎
好玩在地圖好大又夠豐富,好多野玩
認同作業感幾重但勝在有唔同種類野你farm
可以farm下僱傭兵又走去玩下船又走去搵神獸打咁
點觸發 招聘佢地
唔chur玩嘅可以玩好耐
係咁偷襲佢哋
俾人發現咗就上返自己隻船
佢地上唔到黎
係碼頭可以屆到高lv既傭兵
其實好重覆作業,你玩最難 有啲挑戰性,成日想收啲傭兵,佢爆啲連擊你失手就係咁扣到得返少少血。

點都好,一定要買dlc版,剩玩故事唔多夠喉。
咁多集 最最最最撚垃圾就係unity
打左成十幾年機 未試過 第1日就賣game
呢隻正
Enzo三部真係世界第一,除咗啲收集任之外
特別最後土耳其果集,最後果個screen
第一次打機感動到喊
ubshit 不了
用技能踢?,成日殺左D兵,不過我諗開局果d應該廢
地圖好撚大
玩完主線依家仲玩緊亞特蘭提斯

AC Fan
你點玩到咁耐,又冇線上模式
我白埋金都只係玩左一百個鐘多啲
刺客死忠,差唔多每一隻都玩到白金

最近兩作大改咗其實我覺得冇之前咁正

綜合嚟講都係三部曲入面嘅兄弟會最好玩,其次就係AC4
得罪講句,唔計dlc,原版地圖新鮮感只有最多十粒鍾,根本就到到都一樣.如果玩過ac origin個新鮮感仲會更加少
利申:清圖强逼症,原版加dlc地圖全清
其實佢兄弟會之後已經愈來愈唔係刺殺,愈來愈多肉搏,兩頭唔到岸,希臘可以話係完全轉型成功,變佐巫師咁,已經唔係刺客遊戲,如果當新rpg game來玩幾好,但想玩刺客就。。。
地圖超大 D 景都靚 但睇得耐好似黎黎去去都係差唔多
雅典同其他城市都唔係幾睇得出有咩分別咁
劇情又無咩特別可言
隻GAME好似係咁要你做D 重覆既野但又唔知為咩而做
要清哂神教成員超煩 但清黎好似都無咩特別報酬
今集剌技勁勁番好多
玩毒可以秒高級怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞