警員晚上在理大外圍開咪:「我收工去深圳食海底撈,你哋就繼續喺度食生命麵包......通常基層拾荒者老人家食」

444 回覆
162 Like 395 Dislike
得穆斯林團體救到
連海底撈都唔撚敢係香港食, 陰9功
班賤奴真傻鳩
你地就食地溝油 聞tg
港共高層就係外國
食法國大餐 聞瑞士空氣
井底之蛙咪呢啲
仲去大陸,繼續上去食屎啦
愈係弱智既人,真係會鍾意9 Up
真係驚佢地細菌感染死
入到去都唔識叫啦 人地淨係識睇殘體字
油麻地咪有間囉,有間近既唔去去間遠既
食埋咁多元素周期表野,佢哋都就黎自己都變化武
做狗打份工為薪高糧準生活穩定
示威者追求緊民主自由
已經係唔同層次嘅追求
呢位警員到底點解仲覺得自己比人優越
真心諗唔明
你地係呢度講到口響響,可唔可以去現場同黑警對噏?
弱智毅進嘅邏輯有時係好難理解
食海底撈炸喎!咁都好曬命?
當笑話睇咪算
該警員稱,這幾個月發現香港受過多年免費教育的人,智商、分析、邏輯能力比沒受過教育的人更低

雖然大家諗ge野唔同,但佢又點樣落到去個邏輯低呢個結論?事實上係當你唔明對方點解會咁做,其中一個可能係自己個邏輯出撚左錯,你本應係一個公正執法者,你憑咩對市民說教,你想做埋懲教,定你係談判專家?
可能佢地覺得當中有d口號, 有d fake news過於荒謬, 但市民大眾到底係咪因為呢d口號同fake news去憎佢地,去反抗政府呢?
死仆街狗!點解阿婆到幾十歲人都要執紙皮為生?就係呢個仆街政府呀!
低賤嘅人先覺得返大陸食嘢係好高尚
呢班強姦犯應該係大陸仔
警員晚上在理大外圍開咪,向留守校園的人說:「我真係覺得你哋好垃圾,做又做唔掂、做又做唔好。我睇你哋唔起呀,唔係因為我同你政見、立場唔同,係因為你哋做人冇原則、冇底線、冇承擔、冇責任感,同埋冇腦啊。

黑警?
好無大志
好撚on9
食屎都要咁揚
on 9 係冇藥醫,踩低人抬高自己
海底撈真係笑死人,口水撈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞