警員晚上在理大外圍開咪:「我收工去深圳食海底撈,你哋就繼續喺度食生命麵包......通常基層拾荒者老人家食」

444 回覆
162 Like 395 Dislike
究竟讀唔到大學嗰班毅進狗 覺得自己係教育上有咩得着
話時話有無咩團體可以去支援下理大入面留守既人
當然唔係叫大家去,而係團體正式入去幫手
好笑,記住自己講過咩,千祈唔好俾啲仔女讀書,唔好爭入咩大學
生命、生命,這好傢伙
何時我也說他不錯~
好想知佢記者會點兜

Btw班狗嘅諗法同我同小學畢業嘅老豆諗法一撚樣
其實基層拾荒者老人家有咩得罪你
就係因為有你地仆街政府 佢地先咁慘
就正正係你班垃圾護住佢依個垃圾政權呀
我覺得好可憐
大家咁話
好多時佢哋講啲嘢都可以套返落自己身上
黑警又玻璃心碎一地
黑警老婆俾人屌緊都未知,仲掛住食垃圾
本來唔想理d毅進仔,但佢真係太on9

講到自己唔係係香港受教育咁,屌你試下問佢讀邊間中學,肯定又係屋村中學屋村仔黎,草根到去食海底撈以為人間美味,仲要上深圳食嗰下先好笑,你難得去到poly...近近地話轉頭去morton steak house好嗎

警隊真係好似邪教/恐怖組織,明明書又讀唔成人又蠢無眼光,都可以搞到你自以為係專業人士社會棟樑,而家仲學人去評價大學生,屌你老味大學你又未讀過,識條撚咩你
,同d咬緊老綜嘅藍絲廢老教人去做生意一撚樣
想講狗也不屌,但...
講完佢自己唔笑先勁
舉個例子都要係中國地溝油
食海底撈 慘過食屎
大大聲話比人聽 自己食屎 POPO
支國化學完素表都打到飛機
仲慘撚過食屎呀
咩係海底撈?未食過
食元素週期表都大大聲同人講
我識讀碩士嘅藍衫狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞