理大50人:戰到最後一刻

367 回覆
1165 Like 14 Dislike
頂住
又贏
因為佢哋我地冇咗2xx 支援手足
加加埋埋都差唔多1500 包埋投降/活捉
真係好慘,認真
佢哋唔應該喺呢個世紀呢個年代,喺呢個聲稱文明嘅社會,去經歷呢啲咁可怕嘅事。
遊繩,爬渠,抗爭,捱餓,捱凍,受傷,恐懼,憤怒,失望,絕望。
對不起,這個香港這個時代久了你們,很多很多。
其實上曬gear咁又點
講真 蒙曬面已經影唔到你樣 你點證明現場果個就係你?(雖然咁講好似夾硬咗啲,但疑點利益歸於被告。同埋好似話佢要告你某個罪項係要完全冇任何疑點先可以用嗰一項嚟入你罪((好似係)))
再講 果啲所謂gear例如長遮 蒙面 豬咀根本就唔係攻擊性武器(正常黎計,需然依家唔正常)
但我覺得要打實有勝算
不過如你話砌生豬肉咁我冇野好講
我唔信狗 但我信星火同其他律師團隊 希望手足冇事
大家要記住出黎唔係自首
你係入面都唔係暴動
你係咁岩參觀理大 或者咁岩經過有事發生入去望下
佢地就算以暴動罪拘捕你 都只係兇鳩你地 唔係一定告得入的
佢冇證據影到你地邊個做過啲咩
捉咩多次啫 香港咁細行過既地方9成都亂架喇 行過咋嘛 屌佢老味
希望唔會
而家件事煲得愈黎愈大
咁第時清算班狗嘅可能性愈大
班狗都係𢭃份糧
唔奢望佢地有良知
望就望佢地淆底第時真係可能會有清算嘅一日 唔敢再咁重手
留守嘅堅持同意志係一種statement
多謝你地

我覺得成件事好on9
香港有個公眾地方好多人求救
全個香港都想救佢地但做唔到

我要攬炒!!!
真係想死守就應該欲擒故縱,話考慮投降但係又彈出彈入咬我食
其實仲有一般人吧
碧街手足先係condom 你老味
手足,好好休息下
其實好矛盾
人性上想叫佢地放棄
道義上想叫佢地加油撐住
我問過人可唔可以帶食水俾佢地
但黑警唔俾
唔好撚再接受任何訪問
15歲嗰個⋯⋯唉
[深度數據分析] 你知道嗎?多你一票好多
https://lih.kg/1746369
On
絕對RESPECT
手足, 即刻未能並肩作戰,
但為你們感到驕傲
好佩服佢地,但會唔會太硬頸,見住咁多人走點解唔斷後走呢,留到依一刻唔多唔少有包拗頸成份,入面資源唔多,衛生條件又差,出嚟繼續服務其他手足唔係仲好咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞