理大50人:戰到最後一刻

367 回覆
1165 Like 14 Dislike
發夢聽啲律師話其實告唔入
新聞話拘捕幾人起訴幾多人全部都係嚇鳩你
就算提堂審都未算
真係講左判刑 先至證明你有已被定證
啲狗根本冇證據證明你做過啲咩"暴動"係咁嚇鳩你

利申:發夢咋 我唔係專業人士 唔識分析得咁全夢真定假 有錯麻煩各位ching屌細力啲
係咪唔理佢地?
其實得返50人乾糧應該足夠,好多之前俾人收起左
On9 你又知係佢 肯定d資料係9吹架啦
等d狗到時係咁搵邊個拎住弓箭 呢d先識玩
講真應唔應該囉住?
理大關
幫你推post

順便呼籲各位絲打小心呢以下呢條狗公

------------------------------------------------------------------------
會員 #86726 你收嗲啦

Facebook: Kevin Hui

中文名:許家偉(厹偉)

中學:香港中文大學校友會聯會陳震夏中學

大專:HKCC

事源就係女朋友係facebook無啦啦有個三唔識七既人inobx佢

仲要問一唔一齊出去,真係唔知咩心態

係facebook PO下新聞扮同路人

實際上就係想借呢件事黎食女

絲打真係要小心

狗公ig:

做佢女朋友真係慘

一面同你慶祝生日,一面諗住點樣溝第二條女

絲打們認住呢條撚樣,踢波既 小心佢

垃圾狗公咁撚鍾意消費呢場運動?

返去玩玩具啦屌你老母

絲打們要小心,好撚多呢種垃圾狗公借機搵食

特別係呢條死狗公 許家偉!!

會員 #86726你收嗲啦

一開始極力為厹偉護航

其後被網友踢爆 發現佢正正係厹偉本人

係咪屌厭左條女所以持久唔到啊,早洩偉?

話有弓箭手仲係入面就可以撚狗
有冇得帶部switch俾佢地玩
Push
撚有2000警力仲同你玩.....100都比多你
啋過你哋兩個
手足一定冇事㗎
戰狼50
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞