理大50人:戰到最後一刻

367 回覆
1165 Like 14 Dislike
THIS is where we hold them
THIS is where we fight
人踩人個班可能好啲。

咁大羣人同一方向衝埋黎,實有啲人係無份嘅,有得一個就可以有兩個。
無人機
每人一句話,特別送給最近為理大而戰鬥的手足
https://lih.kg/1744095
辛苦手足了.... 多謝你地
無人機運身分證就得。
理大仲有手足,佢地唔係 condom呀
入面好撚多鬼
有啲連記者都係鬼黎
寧願佢地撤
唔好死
想問其實依家係咪仲係鎖哂成個poly送唔到野入去
狗公已經衰格,起呢種時勢做呢啲街真係仆衖中仆街!!
其實我覺得呢件事已經可以拎黎拍電影
永不放棄先可以贏手足撐住
根本係中計,蝕本。
我一早主將佢甚返入校園室內,
溫書呀,吹呀!!
無錯呀
放低武器輕便裝,唔好亂講野呀
英雄主義式浪漫送頭
香港人最鍾意轟轟烈烈咁輸, 完全唔想靜靜地咁贏

致仲係poly入面既手足(二)
https://lih.kg/1743962
手足,借完廁所好走啦
真手足 真義士
各位喺入面嘅手足, 希望你哋可以睇到我嘅留言。 而家你哋要做嘅事情, 係要盡快將你哋喺入面嘅決心宣告出來。

我明白做一個抗爭者是不會想向呢個政權屈服。 你哋亦都盡了 最大嘅勇氣留守, 我哋外面嘅人係唔會放棄你哋嘅。 但係由於入面嘅情況外面嘅人好難去理解, 所以我哋必須要得到你哋嘅一致想法。 留守嘅目的係乜嘢。

由一開始堅持到今日, 你哋嘅留守絕對係勇氣嘅表現。 我哋出面嘅每一個手足到十分認同, 亦從來都沒有放棄你哋每一個。

而家 而家你哋幾十個人留守,就可以令到警犬進退不得。 紅隧亦不能開重開, 呢樣嘢已經係一個極有效嘅抗爭。 我希望你哋諗清楚究竟點樣可以令到呢個抗爭有更一字嘅聲音, 令公眾明白, 你哋並不是一班走唔到 嘅示威者, 而係堅持留守嘅抗爭者。

請你哋盡快集合所有留守者嘅聲音, 向全世界發出呼籲,和平抗爭, 反守為攻, 要求警犬盡快撤退。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞