理大報警個3條懞撚,知唔知自己做緊乜柒呀?

280 回覆
1615 Like 84 Dislike
理大分分鐘中學生多過大學生
你收撚皮喇屌你老母,日撚日係到抹黑義士
屌你老母臭閪
你喺發現嘢嘅A點搵到條路通得返去B點,證明唔到所有喺A點嘅嘢都係黎自B點
證明班人仲覺得玩玩下未知自己搞緊革命,賭注係條命,就算真有錢黑警會幫你咩,對面係敵人,恨不得你死快啲,仲諗住對家救你?
唔洗分分鐘啦 比例上一定多過cu好多 而且仲要更新手
收撚皮喇,屌晒你地老母又係到抵毀義士
證明班人仲覺得玩玩下未知自己搞緊革命,賭注係條命,就算真有事黑警會幫你咩,對面係敵人,恨不得你死快啲,仲諗住對家救你?
咁撚樣黃左真係唔抵
香港人獨有的打卡式抗爭
靜靜地贏得唔得
到依家都仲報警?
係咪啱啱瞓醒?
有人講過佢哋冇勇氣走但又唔抵得有人走到所以報消防
風,又帶風,好大風,收皮啦
唔係
我表達得唔好,唔係大台,係一個有能力嘅指揮
隔離連登post講過,好多mk勇武以打狗嘅心態上場,特登燒嘢引狗,又話無狗嚟好悶
中大就係最好例子啦,中大之戰後亂到七彩,完全無紀律性,結果三日就要撤
屠龍小隊嘅專訪都講過,有班勇武亂咁裝修已經唔知為乜,完全無作用
至於行動目的同界線,係連登講同實際完全兩回事,好可能根本唔係同一班人講
自首
唔係站走得甩咩?
成班死蠢
其實你地當班學生係正規軍人咩?而家Polyu點都好,都仲係有人圍困緊喺入面啦。

出去自首又話出面好多人想突圍去救佢地嗰陣被人拉,而家走出去自首當救人嘅手足係condom。逃走嗰陣遇難,報消防又話會報埋畀死警甴。

事實就係,做錯咗決定,而家Poly入面班人走唔到,而出面嘅人亦救唔到佢地。其實首先要明白,我地隔住個mon睇好易,但全部嘅抗爭者係無受訓練,佢地唔係完美架。當初612,我地以唔好dump低班勇武手足,嚟號召更多人出嚟,係咪要咁樣互相指責直到完場?
中大輕鬆咁撚多,要走又隨時走到 點同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞