理大報警個3條懞撚,知唔知自己做緊乜柒呀?

280 回覆
1615 Like 84 Dislike
唔明個邏輯

落渠比遊繩冒更大風險同賭注,衰左點都死得慘d
人地忍者龜出黎買Pizza咋
點証明到Poly 爬出黎?

豬隊友 死一千次都唔夠 屌狗咩用 咪你自己開心囉
https://lihkg.com/thread/1740027/page/1

唔該唔好亂刺激d狗
https://lihkg.com/thread/1735505/page/1?post=1
我朋友既朋友被困理工
搵到路走 但要有人幫手睇水
因為橋面畀狗封晒
咁岩班狗坐低晒休息
係可以畀手足逃生既靚時機
偏偏有個女仔冇啦啦大叫
屌鳩班狗坐低呃ot
班狗就彈晒起身 周圍走 又用燈射上黎
佢坐低呃ot咪呃ot囉
係咪要出盡力扑爆你個頭 玩TG放題先叫唔呃ot呀
何文田個豬隊友!

(轉發)可否停止鳩叫挑釁?
https://lihkg.com/thread/1702694/page/1
好多人好鐘意「撚狗」,姐係,企到後一後,企到好撚遠,企係人群中間,鳩叫你老婆係水炮車、你老婆3P緊、你老婆塊閪黑色etc,然後啲狗一衝埋黎,就第一個跑走,走都走唔切,走到去啲最安全既地方。

好似劇本咁,挑釁啲狗幾句,佢地就成班衝過來,總有人(同唔關事既人)唔好彩,係附近走唔切,一野被狗咬住,挑釁既你地好好彩走得甩,就好撚威咁覺得自己撚緊狗。查實你地唔覺我地係被狗撚緊咋咩。

姐係你要去挑釁就拜託唔好累到人啦,因為咁樣被狗咬真係好唔抵囉.............

我宣佈,後排屌狗班冚家剷屌狗撚一定係鬼
https://lihkg.com/thread/1740495/page/1
連登已有無數post,叫人唔好屌狗,但有D仆街都仲係要屌!
講到口臭,都要再講,唔好亂咁屌狗!
點解要再講,因為埋土有逃亡手足被捕,絕對同一班掛住屌狗既冚家剷一手造成!
明明條路已經多人守住等仔,要靜靜地贏。仆你個街,見有狗經過屌黎做乜鳩,等班狗留耐D發現條路呀?不如開口講埋有人走梗啦仆街!好喇,結果就係屌屌下,愈黎愈多狗落地,見到咁多人、咁多家長車喺到,唔係閪到唔覺得有古怪呀?然後,條路黃咗喇,D家長車未走﹐又離遠屌狗,D狗又發爛渣,拉左唔少家長!

好!係咪唔可以屌狗呢?唔係,問題係,屌狗為左乜?為發洩定戰術需要?
要諗下,點解以前打仗要叫陣。係為左令本來龜縮既人抵唔住侮辱,衝出黎柒。然後呢?係伏擊呀,係包圍打呀!睇三國都知,司馬懿畀諸葛亮侮辱咁多次,送埋女人衫叫佢著,佢都忍,係因為知出擊會中伏。
咁多位手足,你地有無見過班屌狗撚屌完狗後,D狗會被伏擊呀?無呀,係全世界光速跑走呀!
咁你話我知,屌黎JM9?班友唔係鬼,都做梗一D鬼先會做既野!!!

經過理大事件真係要整文宣教育下群眾唔好亂講野亂爆料,如果唔係只會害死更加多人
3條懞撚係米鬼??
潮漲潮退,天文台有資料.
依家秋天, 只要夾好時間,全員走人(如警方唔知)
應該唔難.
唔係走甩左 之後2個鐘後果3個先報警咩
果幾個手足有家長車走
比我知道係個3條友報串,一定捉佢地出黎報仇
勇武無司令指揮根本就無策略無紀律性,一個犯錯咪搞到team kill
預咗仲提返大台實比人屌,場運動可以無,但去到武力抗爭無論遊擊定陣地,自古以來都需要有司令指揮
唉,豬隊友
Box用途就係收集晒成個區drain pipe嘅水,即係愈大嘅渠就愈多來源,咁多來源點樣可以排除淨某一個來源呢?
佢地都係擔心姐 報得消防 姐係未知佢地平安個時報

話知到平安個d點會蠢到唔自已行埋先報
既然係咁 贖罪晚晚叫加油la
等黑警keep緊張都好
唔撚講呢d
呢d估估下既野講黎無撚謂
咁一開始就唔去搞破壞咪無事囉
十年後見 到時我畢業做高層
佢地都係關心手足性命安危,唔好咁話佢地啦
我相信唔係第一次落渠,都過咗幾日,應該晨早有人拉繩探路
你話第一次落就難搵,但幾日時間夠搞清好多嘢
唔需要防守,因為警犬要攻入去話都冇咁易,佢地唔攻入去既原因係政治因素
爆左Canteen同其他有糧食既地方,加上在場人數減少,有冇可能支撐多一個星期?
你地撐幾耐D警犬就要係出面守幾耐,如果撐到一個月,對方鬆懈時便有機會逃走
你想消防行入去大學, 定係班狗行入去大學?
你估真係個個有心理準備死咩
屌講到尾呀一開始20人被捕個次全村人一齊衝呀,最多都係1個黑警換1個手足,幾十人被捕救返千幾人,佢地又唔敢開實槍,拎住支槍靠嚇,唔使犧牲千幾個手足救佢地,最後都係自首
自己死返入去 都好過報消防啦
無大台唔代表無組織無指揮
無大台係講緊無任何人可以代表叫人做乜同唔好做乜,跟手代表人去同政府談判

行動一定有小組有指揮,行動目的同界線,係連登都講得好清楚
犯錯一錯再錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞