科大討論區(31)- 重啟黎明

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
將出貓紙記喺個腦度
唔讀呢個1字頭Elective讀咩好,啲3/4字頭好似好難
仆街 ust 個網收左皮?
ust server wifi死哂
唔知係咪電腦大爆炸 要ww3了
UST no tech
電腦大爆炸
請問用e-advisor pre enrol左既course係咪都可以係add-drop period到drop
係,我之前試過
pre enrol ge function 係幫你留位……
屌科大咁多支那人好撚驚支那肺炎
中大明天復課,一名20歲中大內地女生早前往武漢後發燒,早上到仁安醫院求診被拒。內地生到過沙田及旺角走動,現已送往威爾斯親王醫院接受治療。

聯合書院伯利衡宿舍內有幾名穿上全副保護衣物之人員出入,武漢不明肺炎疫情未受控制,市民務必要要做好各項安全措施。

訪武漢後發燒!中大女生仁安醫院求診被拒
後稱返大陸 衞生署:已送威院
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20200105/60452620?utm_campaign=hkad_social_hk.nextmedia&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=link_post&fbclid=IwAR39IRRo47uFD6GyDVqfCeV1yu-YzpG3hzKzAOT6GQzFoILTqrb518pZ_p4
開學小心啲
仲住唔住hall好
驚中伏
ust見過有人去完廁所唔洗手
住hall你實知啲支那人用廁所痾到周圍都係
重有hall 6啲廁所成日塞
成日每一格都係啲人屙完又沖唔走嘅屎
屌你攪到我諗起上年有一日紅日hall6停廁所水
嗰日個廁所勁撚恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞