科大討論區(31)- 重啟黎明

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
complain返佢哋個complaint, 反正都係鬥人多

一係再玩嘢轉玩攬炒,炒到科大衰過ive
dklm 重選就再贏一次lo
乖乖哋玩埋埸投票先
學生會要出 email endorse 人就係因為班撚屌唔投票 就係咁先搞到要重選

我唔明點解日日經過嗰到都唔撚去投 今次完全係佢地嘅責任
票投大陸人 你以後唔好再做科大人
重選同我再贏一次
科大豬
點解MSSSU可以endorse但係HKUSTSU唔可以endorse?
乖你老母咩
周同學死咗無耐佢第一時間讉責Local 同叫人篤灰呀
啲支那仔次次搞事就無人理
仲未忍夠呀?
JUPAS Application Submission
DEADLINE: 11 December 2019 (11:59 pm)
仲有一個星期左右
[科大人必入]科大學生校董要重選,期間三個候選人都可以列席校董會議
https://lihkg.com/thread/1768737/page/1
嗰陣學校話人誤導,話冇強制人入會,明明MSSSU文件大大隻字寫住有強制入會
點解支那賤畜永遠有特權
人權法黎講大學選舉不公違反左我地選舉權
屎維美藉
整合搞大然後督灰
我要屎維同何柱國同一下場
周同學屎維係咪promise會幫手
定口頭outrage
而家咁得閒周圍搞政治既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞