[正視聽] 上水冇裝修錯藥房 支那老闆扮黃呃錢咋

593 回覆
721 Like 59 Dislike
睇到 個老細可能係淺黃 或者藍扮黃
Anyway點都唔構成火魔法裝修嘅理據 呢鑊真係做得唔啱 sorry我頭先唔清楚成件事
睇到 個老細可能係淺黃 或者藍扮黃
Anyway點都唔構成火魔法裝修嘅理據 呢鑊真係做得唔啱 sorry我頭先唔清楚成件事
佢似係真心覺得政府on9但搞到佢就不了
話唔定係洗黑錢驚畀中共捉先反修例所以做佢所謂嘅黃
可能根本無派但話自己有派
但我覺得「扮」唔「扮」唔係重點
起碼幫手表態撐黃好過仲奶緊共
多人出聲撐黃一定好過多人奶共/撐藍
同埋人地中途轉軚都唔出奇
整文宣其中一個目的就係想多啲人轉軚支持
咪再浪費時間係呢個post, 你班伙記叫老細去申請左火險先。
我後來都有過去,但街坊同其它區都入晒黎幫手,班撚樣實縮番入老母個閪度啦,仲點敢出黎,分屍都似
9月呢
上水之後咪屌9返政府廢
之後一直都冇D疑似藍既POST
全部都黃
真係沒有無緣無辜的恨,自己講過乜又唔記得
是日風向

裝錯修

上水手足 要對付水貨 要光復上水
與黃藍 反送中 其實無直接關係

唔裝都裝左

手足亦一早 討論左 有民居 一律唔用火魔

五點停止討論啦好嘛??
所以果d傳統保守派既和理非可唔可以進化下
思想唔好再停留係2014左膠年代咁輕易信人,上次已經比間咩串燒鋪偽黃絲呃過一次喇
你呢啲有人講FC咗就信嘅人都可唔可以進化吓

邊過話我係上網睇佢打兩隻字就信佢係黃絲
重幫佢護航既要進化fc果個係你
淺黃》無生意變淺藍〉721 後又去返淺黃
條友根本就係投機撚
又唔係狗搞?
其實當時手足有諗過救熄 但救唔切
是日風向

裝錯修

上水手足 要對付水貨 要光復上水
與黃藍 反送中 其實無直接關係

唔裝都裝左

手足亦一早 討論左 有民居 一律唔用火魔

五點停止討論啦好嘛??

而且水貨舖 成本低 利潤高
逼走晒小店 一年都唔知賺幾多
有錢 不如課左比 星火 同埋救3000 被捕手足啦
推呢個
呢單野得呢個係真
另外果兩個都係流
乜撚嘢黃絲水貨舖
諗下都知唔會發生
我真係好想你班廢柴反省下 有陣時忍一忍 等人fc左先再屌都唔遲 而家人地證明手足冇做錯 又喺到話支持前線 醜唔撚醜
我真係好想你班廢柴反省下 有陣時忍一忍 等人fc左先再屌都唔遲 而家人地證明間鋪係黃 又喺到話係啲狗做 醜唔撚醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞