[正視聽] 上水冇裝修錯藥房 支那老闆扮黃呃錢咋

593 回覆
721 Like 59 Dislike
扮撚晒黃 扮撚晒可憐咁
食屎啦
好多淺黃都可能有潔癖怕亂 但未必去到藍
同埋就算係藍要裝修都唔係一嚟就用火
追po啦屌你老母
呢條口號黎嫁炸,一有人吹少少風就屌死前線先,睇返旁邊個post la
呢d裝飾咪夠洗乜放火燒埋
美心、支持警暴既都未燒鋪
呢間藥房係藍都未至於罪大惡極要去到燒鋪
咁乾脆以後全部藍店都燒鋪啦
點都好啦,我唔認為連登講唔好用火魔法前線會聽到
破窗之後要修正係好撚難既事
其實呢啲好睇當事人心態, 呢幾個月上水少左咁多大陸客, 做少咁多生意, 多多少少都會覺得政府無能唔肯認錯, 阻住佢做生意, 未必係真心黄

况且呢d藥妝水貨舖, 專做支那人生意, 呢幾年搞到上水烏煙瘴氣, 趕絕民生細舖, 都唔算係有幾無辜..
而家最深藍咪屌政府無能囉
住左30年都冇見到,扮乜撚野老店
支持前線一切決定
不割蓆 不分化
姐係佢fb屌尻政府share榮光個啲就假嘅?
真,班mk真係唔識認錯,同班狗一樣
唔割席唔代表盲撐,係要共同承擔責任,
錯左就要道歉同賠償,成班後勤幫你做文宣又捐錢
前線就唔好亂咁黎

宜家個情況同前線狗鳩打人,要pprb盲撐佢地做得岩一樣
唔識認錯同狗有咩分別?
仆街人地黃架 7月果陣可能仲係和理非
但追po見到佢一定唔撚係藍囉 裝飾都唔應該啦
仲要用火幫佢裝修 痴撚線 我係佢一定割蓆
咁深藍會唔會6月就屌政府 之後share榮光?
黃嘅 集資番俾佢 就係咁簡單 嘈黎有咩用
前線都要吸取教訓 但佢地都係新手 唔怪得哂佢
如果變黃 就最好唔好燒…
如果轉黃都燒 咁佢不如藍到盡…
你有落場就知好多真係失左控
唉又唔屌得 一屌就比人話分化
痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞