[正視聽] 上水冇裝修錯藥房 支那老闆扮黃呃錢咋

593 回覆
721 Like 59 Dislike
+1
光頭警長死亡之握
算唔算國家認證既黃?
你住過上水就知無一個藥房是值得可憐
笑撚死我
錯咪認囉 仲要死撐
仲唔賠錢比人?
[整合]關於上水被燒水貨鋪懷疑係黃定藍
https://lih.kg/1723482
屌。夾高晒租價,搞到上水污煙瘴氣,舊鋪老字號倒閉,星期六星期日入唔到墟,周圍都係垃圾

其他區,元朗,屯門,我唔知。上水沒有一間藥房是無辜的。佢搵緊走私錢時有無幫過社區少少?
兩邊都有圖 我ps 5分鐘都執到幾張啦 不如拍片prove下
Btw 2019年cap張圖都仲可以咁低清
雖然話有弱智話賴狗
但係根問冇裝修錯
7月13之前未搞到佢嘛
上水都有事個陣佢咪割蓆囉
越多鋪頭扮黃其實證明黃色經濟圈影響力越黎越大
真黃又好 扮黃又好 我覺得起碼好過依個時候仲奶共
推返去到比佢睇
人地612已經轉logo
好似話佢721之後就轉佐黃
[整合]關於上水被燒水貨鋪懷疑係黃定藍
https://lih.kg/1723482
有機會係比其他對家搞
有咩理由隔離水貨鋪/福建幫360 只係裝修
佢就成間鋪比人燒?
其實當晚係諗住大量火魔所有水貨店(但唔係諗住去到呢種程度,不過有手足係中期狂加白電油,但我都唔會割),呢間係屬於街頭頭幾間,同埋有d店既鎖係好難打爛,搞唔到就skip,而呢間燒得咁勁坦白講係唔好彩,當晚半夜其實全個石湖墟可以裝既都裝修晒,但有共識唔準再火魔!

因為真係差D焗死街坊(我幫手上樓上拍門,D大媽打緊牌,開完門又關返我門,真係激撚死)

P.S我雖然無落手裝修,但我係全個行動同手足一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞