朗豪坊電梯事故 港嬸:我好感恩跌落嚟嘅都係後生仔

334 回覆
17 Like 917 Dislike
屌錯手撳左正皮
屌佢老尾 係你自己個仔會唔會係咁講呀
之前有個post係講老人家自殺會去森林到餓死自己
果個叫咩名?

你講套戲?
梄山節考
無嫁喇
全面開戰啦
後生仔應該讓坐
後生仔應該俾老屎忽壓詐
後生仔應該收嗲 小說話多做事
後生仔應該捐血救廢老
後生仔應該OT無怨言
後生仔應該食廢老炒價買樓
後生仔應該替廢老係朗豪坊跌死

呢個post盡顯連登仔幾咁小學雞. 斷章取義,歧視老人,低質討論
阿嬸唔識講野就收下皮啦 當你意思係冇老人家跌親好好彩 都唔駛話感恩係後生仔跌

有人受傷都感恩 都唔倍係佢語奄定個腦裝屎
我屌你老味d 死老野都等唔得耐架啦,後生仔先慘
d 老野真係最自私
呢個八婆做訪問做到特首講話咁撚樣
收皮啦
冇讀過書廢中師奶講野都弱智啲
小心你個仔出事唔方唔感恩

冇死就:
感恩我個仔無死
(終身殘廢姐

死左就:
感恩我個仔無身首異處
(但係都rest in pieces
阿嬸唔識講野就收下皮啦 當你意思係冇老人家跌親好好彩 都唔駛話感恩係後生仔跌

有人受傷都感恩 都唔倍係佢語奄定個腦裝屎

如果係佢d 屋企人咁跌會點唸
癡線,咁都好攞黎講. 後生仔跌一跌好閒,老人家手尾好長.
樓主喺典型連登小學雞,一日就整喺識得廢老前廢老後

後生跌完都可以手尾長
根本個問題就唔喺邊個跌上面
跌得幾嚴重先係問題所在
癡線,咁都好攞黎講. 後生仔跌一跌好閒,老人家手尾好長.
樓主喺典型連登小學雞,一日就整喺識得廢老前廢老後

後生跌完都可以手尾長
根本個問題就唔喺邊個跌上面
跌得幾嚴重先係問題所在

跌一跌好閒既你跌一次畀我睇啦
已構成歧視
唔係乜撚都好鐘意優先嘅咩?下次等你優先跌落黎呀仆街

呢個post盡顯連登仔幾咁小學雞. 斷章取義,歧視老人,低質討論

咁你咪走囉 你最高質 冇人同到你高質討論
( Show Blocked User - 串燒包皮 )
佢講野之前有冇用腦思考過
講得上感恩嘅九成九都係大仆街黎
泯滅人性
起左個阿婆低未
前面咁都有人想兜係斷章取義

佢講感恩呀大佬仲有按呢d弱智思維,我夠可以話後生仲有大把世界,點解唔係老野受抵啲
同一個意思 你改做“如果係老人家跌落黎 後果可能不堪設想”
已經唔會有人吊你
語癌真係唔好俾人採訪算喇不如 為自己好

呢個回覆咁理性咁講到個重點都咁多人爭住屌
仲要係千編一律講後生可以好傷
老人家可以好健康咁呢啲廢話
條友講既野有佢既道理
個撚個都為反而反

利申:20,想班廢老跌死

呢句咪一樣
根本唔應該講後生定老人家跌親
無論邊個有意外都唔好
你咁用年紀比就係on9

一咁樣設立場就抵比人屌啦

條廢老意思根本就係用年紀黎講邊個受傷係冇咁大鑊
呢度仲要好多人認同,癡撚線
前面咁都有人想兜係斷章取義

佢講感恩呀大佬仲有按呢d弱智思維,我夠可以話後生仲有大把世界,點解唔係老野受抵啲

佢用感恩真係聽到心寒 似恐怖漫畫入面d變態殺人犯
冇做開運動啲後生仔(好多工時太長冇時間運動架)腰部肌肉唔會有保護性得去邊,分別可以只係後生仔會跌到移位,老人可能跌斷埋,人體最易跌到出大事個部位就係腰同頸,老嫩都唔會太大分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞