Archero 弓箭傳說(6) 新英雄 多跌裝 更好玩

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
第6/10關 最容易跌裝?
睇你平時刷關刷邊章開咩副本,個人覺得唔太值
Ch13平均通關有25石18000銀,ch12好似20石15000石咁上下,xmas活動就80石到
你買多次Xmas等於多30體力可以刷6次,用ch12計係120石,90000銀
近身第一次就15體力刷3次ch12,45000銀但有石有裝,銀同過一次近身副本咁上下,但冇石冇裝
子彈飛就太random, compare唔到,但刷3次ch12我諗都要5件裝聽呱?但D經多好多
唔肯定係咪最易跌, 但得20關刷得快同穩定.
個問題係我卡緊第11關, 隻狼升到41lv ,
係咪應該去刷番之前既關?
試吓由第九章試下通關,睇吓條數爭幾多,我只記得過關好似15石,如果第10章有能力穩定過關就刷第10
btw頭先計過, 更新左10抽必出紫之後紫箱大約係
46.3%綠
40.7%藍
13.0%紫,
即260鑽=8.56件白裝, 性價比高過金箱(50鑽=1.4件白裝).

依家新武器有3倍機率, 假設全部裝一樣機率,
如果想要傳說新武器平均要開284個紫箱(73840 鑽)
傳說手鐲/項鍊平均要開852個紫箱(221520 鑽)
支那人嘅game
普通玩下算啦,做咩課金

其實一直搵都未搵到係咪支那game
有無fc 呢隻咁高創新性同咁突破真係芝麻人整既咩
買狼定1800鑽戈隻好?
有冇兄弟試過1800戈隻
好似好多手足都係用狼暴力衝關
第十關我都唔係成日過到
應該要刷第九關
Ios 點重刷
轉game center
一般 1000攻用鐮刀出一隻貓打4500左右
但唔係係咁spam隻貓出黎 隻貓識追蹤不過
11關個雙弓箭細BOSS點打 好難避
視野最好見到boss
就咁靠紅線分唔到邊個射先

然後靠暴力解決
係底下向左或右走,描準你個陣停半秒,等佢臨射時先郁,唔好向左時突然向右,郁到埋牆邊先去返相反方向,如果突然向上走多數死硬
突然多左6件裝
真係傳武之路又難行左
幾時先可以每關都各出唔同類型既裝
可以自己揀黎刷
我係行上去打 盡量打死1隻先
打唔掂咪刷走佢
11真係好煩 靚技30又唔係弓
我覺得真係完全靠暴力 你點避都好佢早1RD D箭有時都會彈到佢下一rd 一拖就點都會中
明明d技好靚 雙弓出30就贏 又輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞