Archero 弓箭傳說(6) 新英雄 多跌裝 更好玩

1001 回覆
3 Like 8 Dislike

有冇方法解決
子彈本身掉率高 好快 kill 一兩次app 就出
不過用落其他關就真係有啲攰
yes,有體力咪刷後啲嘅關卡攞錢攞經,
冇體就慢慢killapp刷。
killapp咩意思?
Restart
無啦啦bug 咗 明明之前淨係打到11關最後隻boss 但係開咗12 關比我 仲要拎到過咗11-50嘅獎勵
岩岩升到第二個紫狼戒 配紫弓 終於過到第十章 打左半個月我覺得狼戒配弓勁過鐮刀配閃
唔掂wor
本身比怪摸2下就死
Kill完app個血量唔會滿返
變左極難打

同埋睇廣告返生之後就唔可以kill app
如果唔係就自動彈出去
哂左我100石
狼戒都可以配鐮刀架 一樣高攻過弓
冇左50%?
睇過一個POST好似話計埋弓個50%加傷
單下攻擊黎計都係鐮刀最高
單論同級的紫弓跟紫鐮刀
單下暴擊傷害比較(假設基礎傷害為1)
弓:1*(200+50)% = 2.5
鐮刀:1.45*200% = 2.9
點解鐮刀係1.45?
同埋弓唔係應該1*2*1.5=3?
同埋攻速點計
好似話除左面數 仲有底數
鐮刀係1.45倍 弓1倍 飛刀0.8 龍卷0.8(好似係)
條式唔清楚 不過你如果有晒2把武可以試下
我記得我好早期試過的確弓加埋50%傷都係低過鐮刀
岩岩拎左把1LV紫弓同1LV紫鐮刀試
弓爆擊打3503 鐮刀4188同技
咁回歸基本步, 雙蛇配閃衣勁, 定係雙狼戒勁? 打到第十一章, 唔多夠打了, 全紫
我就雙蛇+閃衣打到以家 閃過關好用
狼戒刷關好用 但戒指唔洗點升都無所謂 都係要個效果
11章最難都係雙弓boss 要靚技先過到
我大概1層要kill7次先出裝
暫時打到11-29 差小小過到30果關
真係睇抽技, 靚技易打D
雙弓BOSS係邊關? 係咪就係30?
紅線出現等消失先避
由左至右
右至左
唔好一下左一下右
雙弓有機會30/40
我最後選擇了kill app 轉 boss
覺得ch13隻鑽地boss仲難搞過雙弓boss
唔識避成日撞咗落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞