Archero 弓箭傳說(6) 新英雄 多跌裝 更好玩

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
出多d育成元素, 雖然最近有得升角.
不過升唔係main角先加得少少, 個回報率唔對等.
同埋真心要整個連機系統
真心 除咗睇廣告同課之外
archero連上網係冇撚用
想講轉輪盤見到弓箭有幫隻抄game賣廣告
之前有隻乜9少年花木蘭
on99捉到鹿唔識脫角
有冇邊關刷錢多?
我係第6關, 1次6000金左右
新手岩岩入番AC,有好多石 想問係咪隻狼最勁? 定係雷神勁D

黎緊又有新英雄
技能係影分身既強化版
課金買, 比Rolla平
New Hero: Bonnie!

Heroic and kind woman of the sea! She robs the rich and helps the poor.

Skill: Dark Shadow, Chance to create strong copies of hero when monsters are killed.

She will cost money, but less than Rolla. Her ability is the same as shadow clone but a stronger version!
即係無j用
唔一定, 要睇埋佢20 40 60 80係咩
以家隻獵狼基本上60lv一定夠破12章
新英難d吸引人買
課金可以又多2個加持
應該有一定嘅吸引力
隻英有得升lv之後爆機已經好易爆機
出下新功能/玩法好過出英
連機系統會殺左隻game
依家冇連機 冇比較冇傷害

到時出左連機 冇全身紫金 60lv狼都比人踢
其實都幾難, 我玩左300幾個鐘, 先得54級, 差1隻寵先全身紫金
**建議抽金箱
抵買過紫箱,紫箱中紫裝機率得5-6%

呢個係冇錯??
700鑽金箱中晒伏
新手想問下有錢應該開天賦先定升裝先?
升英既cp值係咪高過升裝? (獵狼)
金箱之出白同綠
咁即係我中咗伏? 見第一頁講抽金箱
唔係 係因為金箱六抽=紫箱一抽=300石
而金箱一定中6白=2綠
而紫箱假如中綠色就好蝕
不過睇你新定老手
老手多紫裝的話可以試2600石十抽睇有冇多d紫
雖然出課率好似唔高
又或者可以等二千石商人 睇佢出唔出心儀裝
支那版好玩好多
d元素多幾倍
金庸fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞