Archero 弓箭傳說(6) 新英雄 多跌裝 更好玩

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
我覺得變細都可以
破左13章嗰啲巴絲可唔可以講下攻略同配備?

我本身輸出都夠,mini boss 亦已經搵到竅門點打。但係一過40關,就好似進入左第二個世界咁。

打唔夠幾下,就被幾隻鑽地蟲集體暗算,好快就死咗都唔知咩事。已經唔關技術事,佢哋根本冇路捉,無端端彈出嚟避都避唔切。
整隻冰鐲試下?打法可以去youture睇教學 好過純文字討論

咁樣打第11關有冇問題?
你咩裝咩角? 40後觸手只能硬食, 如果血唔夠多一定要無敵星星同吸血
用獵狼,一萬血左右,但後期嗰啲基本上你中四、五下已經死得。感覺好靠運氣,攻同防守嘅技能都要有啲,如果唔係又係死。已經一半金裝,係咪我技術問題
有教學咩?我見多數都係冇乜聲,就咁播自己點樣通關。冰鐲有綠裝,不過凍得1.8秒,唔係呢段時間內打死幾隻,好似又分別唔大
剛剛打爆左13章
我係用鐮刀,加冰攢。
基本一定要有連射,雙射,彈射,重血,有補血更好。

頭30關唔難打,去到31開始,你每昇要先清左附近既怪,俾自己有多啲空間去避鑽上來既怪,可以既先打鑽怪。我都打左勁耐先過到,巴打加油!
偏門少少試吓揀無敵星或者旋轉劍,背下每關有幾多觸手忹去預位走
變細之後如果有得拎多次正向 可以試下 我本身都係紫武 過極都過唔到11關
有次用紫弓拎左變細 無彈射 連射 打40關細boss出左惡魔 又係正向 搏一搏 最尾過到
照爸打情況,試吓睇定大Boss d技,正常應該好易打,但頭一次打怕你會死一次
試吓頭4細boss拎復活,預40-49死2次,然後大boss一take過
變細加變大仲屈 ,但剩變大就不了,好難走位
呢個我又唔知,係攻高左?
係 變左大先 再變細
變大好似+20定30%攻
變細就加暴擊
2樣都唔肯定
唔係變返做normal size咩?
唔知 形住都係好大舊咁 如果變細再變大
改版好似係,改版後覺得係normal size返,因為狼太難睇,我fc一下
第11關用咩武器打好? 我用弓/鐮刀都係差唔多, 卡關卡到冇心機玩
隻尾王把劍追尾好屈
多謝你地,再努力試吓
變大+40%攻 必揀
鐮刀壓完血爆6萬不是夢
變大d追尾好難避
我覺得變大左好似無乜分別可能已經用慣左
把杖好勁
想課金追
求屌醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞