[悲報] 德國國會否決咗關於香港嘅人權議案

903 回覆
2534 Like 113 Dislike
話撚左,正常左膠先會理人地閒事,得罪埋左既支那閂門打死哂都無人理
[/member]因為德國讀書免費,好多堅讀書嘅窮蝗會去[/member]
繼續努力, 羅馬非一天建成
辛苦哂。不用自責
辛苦哂巴打
想問其實支那threat 呢條線有無得行?美國connect 到應該有一半都係因為呢點
當然人地係執政政府一直大大力咁推呢個主題,自然易入腦好多。
所以用返呢個主題sell 佢地人民有無得攪?
特別華萎咁大鑊,就算佢地唔報香港,都要比力攪掂佢地唔好過華萎。
歐洲近俄羅斯既國家覺得支那threat 係有得sell 既,因為明顯佢地就好驚俄羅斯,慣左成百年都當佢係敵人,知俄仔成日想食左佢地,歐盟咁憎侵侵其一都係以前侵縮筆直唔同佢地聯手抗俄,俄佬同支那關係就盲都見,提醒歐洲人支那+普京食左你地話咁易應該有得sell, 至少佢地人民應該好大心魔,但德國咁遠就唔肯定佢地有無咁忌俄佬,有就搵支俄勾結打入去。

德國人一向係一個理性民族,想做過好人續罪,但收難民收到自己一身屎就即時理智冷靜既基因又出返黎,覺得好難只用情理道德去打動佢地,覺得佢地最盡又係收多兩個Ray Wong 劉霞當買左續罪卷算7, 唔會任何再多既野。唯有係睇下china threat 有無得sell
西門子同甲蟲車兩間大廠就向新疆開廠!!點會讚成?美國制裁名單佢兩間有份上Tim 呀
三次世界大戰都要歸錯邊
有則加分 無則加勉
兄弟爬山唔係口號,辛苦手足
場硬仗仲有排打
其實歐盟多數親共

唔緊要啦 多謝手足們
竟然唔屌Chinazi
都唔係架,其實歐洲線好重要。主要係要幫美育打通歐洲。要圍支共,老實Dry 美帝自己實攪唔成,見到美國成日都出門搵幫手,但歐洲真係唔多so 佢(一來侵同歐盟關係本來都差)所以而家美帝成日勒住勒住唔敢點去馬真係反支那枱都應該因為咁,根本無咩朋友撐佢。所以長遠一定要攪掂歐洲,非洲中東更加無可能,唔係其實恐怕有人權法美帝都唔敢用
push
afd真係垃撚圾
不過德國奶開共,無咩咁出奇
歐洲太多地方窮 依賴極多中國貨 周街見到戈d 十歐都唔洗既products就係made in prc
唔撚緊要
已經打算靠自己
中共遲早會統一歐洲
佢地到時就知
推倒默克爾呢個假膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞