[悲報] 德國國會否決咗關於香港嘅人權議案

903 回覆
2534 Like 113 Dislike
所以得美冇英
英國咪又係美國條𡃁
諗起都慘
曾經嘅殖民地騎返自己轉頭
afd右派其實唔明點解會唔撐 始終極右民粹絕大部分係憎支那(阿侵伯係右粹典型)
反而CDUSPD嗰班中立財閥佬就真係晨早預撚咗佢哋會舐人民幣同共匪含撚
多謝付出
咁黃生咪好危險?
為左錢就可以放棄道德良知
仆街啲講句 佢地呢班滿口仁義道德既人
最後一定會因為自己既決定做死自己
支那唔係講玩架傻閪
多謝手足
此外,其實有兩個德國政黨都有出力幫香港,在啱啱講到嘅德國綠黨同FDP
綠黨就係關注環保,FDP就係唔多嘅商界
佢哋係今次咁多條議案可以上到德國國會嘅最大推手,希望大家可以入嚟講一兩句多謝
綠黨Twitter:https://twitter.com/GrueneBundestag/status/1192502293171716096?s=19
FDP領袖Twitter:https://twitter.com/c_lindner/status/1191391516083785729?s=19
我個德國朋友都覺得過既可能極低...
因為佢話德國既野 特別係車 中國既market 基本上係最大
仲有其他工業野都未計
但佢都希望我地加油
Btw佢學緊廣東話 有咩書比佢睇
德國班食屎狗響英國脫歐後要頂住成個歐盟班廢柴,梗係要奶支拿奶到雪雪聲啦
萬一美國都搞唔掂我地就真係收皮了
有外國強大民意關注,政客就會幫
大家一齊唸下文宣再改善
辛苦曬
德國佬係咪想三戰企支那果邊
Neoliberal同極左當道
一個為利益奶共
另一個當中國係佢哋偶像
打漏咗ps:係時候開始諗下有啲咩同德國有關嘅嘢要裝修
仲打算買定德國旗🇩🇪
會唔會係大家可以係tweet上面做多少少
平時tweet多數係英美線
加上本身唔識德文

巴打見到德國政黨嘅人係twitter講起香港可以俾條link 主打twitter個tg channel admin幫手加落task

見到一定落力tweet
德國想nazi2.0發生係香港?
幸苦曬手足 唔緊要 路係行出黎既
中國係幕後黑手就一定嫁啦
去德國各大公司網站,例如Simense, Allianz睇吓,出晒名奶共,將香港寫成Hong Kong, China. 反而美國公司去到盡Hong Kong SAR.
有咩ground去否決
我唔係講現實政治、中共壓力嗰啲,而係道理上有咩ground去否決
唔緊要!其實國家抗爭主打都唔係國際線
自己香港自己救!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞