[悲報] 德國國會否決咗關於香港嘅人權議案

903 回覆
2534 Like 113 Dislike
咁多位好對唔住,雖然Germany stand with Hong Kong呢個組織由六月開始不斷喺德國各個地區做關於香港問題嘅集會,亦真係令到某部分德國人同我哋同行,但係德國國會已經否決咗所有中國人權議案,有關香港嗰條就會交畀德國外交部處理 ,但係多數都唔會出面幫我哋

因為今次議案遭受到眾多德國出名嘅政黨反對,所以德國綠黨同FDP出盡奶力幫我哋都過唔到,反對呢幾條議案嘅政黨包括德國而家嘅執政黨CDU、政治主張偏左嘅SPD 、東德餘孽Die Linke 同畀德國人用Neonazi所形容嘅 AFD

老實講,AFD唔幫我哋係正常,但係其餘嗰三個黨(特別係CDU)真係極可疑,我哋呢邊懷疑佢哋係收咗商界錢幫中國手;事實上已經有好多中資入侵德國!所以中資同德國商界干涉呢個議案其實唔係冇可能

而家想集思廣益,睇下我哋嚟緊下一步應該點做,希望咁多位網絡軍師可以入嚟幫手

最後,希望今日中槍手足可以大步檻過,發緊夢嘅手足可以順順利利返屋企

Freiheit für Hongkongers
自推十連(1/10)
黑警全部落地獄(2/10)
願手足平安(3/10)
有無德國巴可能分析詳細理由?
會唔會真係唔想得罪中國
兄弟爬山 多謝
屢敗屢戰
左膠大國都唔撚幫 不過知道手足你地盡曬力架喇
唔洗灰心
德國佬有正途唔行,又痴落d邪惡勢力度
辛苦晒外國戰線手足
收左好多支共錢!!
真係要分析吓 針對性文宣
吓? 哦……
只想多謝有份出過力既人, 推就唔推啦, 唔想比人知道SAD NEWS, SORRY
:

條路好漫長
睇黎要美國行先,英國跟進,歐洲睇情況
有利益先會幫架啫
對於政客黎講利益不外乎錢/選票
而中共比既錢數量大過選票利益
咪反對條案囉
五大訴求,缺一不可(4/10)
Thank you sir知道你有做下野
辛苦曬海外巴打
注意安全
咪on9啦

美國英國都未立,德國點會立

錯step就係咁架啦………

好撚正常,你真係當德國on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞