LIHKG 期指交流區

271 回覆
10 Like 0 Dislike
想請教吓巴打們是咪好少會過夜好恐怖
三百點嚇走左了

我都走左部分
等佢真係落先沽啦
唔好沽啦暫時,5號仔成交量放大到癲咗,啲錢流去指數股,夾死你都未天光

利申:冇細期係手,有正股

暫時減左倉

睇下上唔上得番先

得玩中長線
多數都過幾日至十日

攞貨既位好重要 咁既話俾人挾都唔會多 多姐係你睇錯市

睇情形,如果趨勢覺得仲係冇變,有時擺2-3日𠻹,不過未試過擺1星期
唔好沽啦暫時,5號仔成交量放大到癲咗,啲錢流去指數股,夾死你都未天光

暫時減左倉

睇下上唔上得番先

我自己睇大市成交放大咗啲,錢去晒啲指數股,尋日開始流入二線股,我買咗正股489一直坐艇,尋日一日變賺錢,今日如果價升量大,真係唔好沽住,等下星期再算

暫時減左倉

睇下上唔上得番先

我自己睇大市成交放大咗啲,錢去晒啲指數股,尋日開始流入二線股,我買咗正股489一直坐艇,尋日一日變賺錢,今日如果價升量大,真係唔好沽住,等下星期再算

點睇恆指,尋日指數股係高位被瘋狂沽返落來

暫時減左倉

睇下上唔上得番先

點睇恆指尋日指數股係高位被瘋狂沽返落來

暫時減左倉

睇下上唔上得番先

回吓正常,暫時向上趨勢未睇到大變,通常小型好市都係大藍籌先升,跟住二線藍籌,時間會短啲,大型牛市時間長啲,最後升埋毫股就差唔多夠鐘,而家價升量多咗唔似沽得,有句話叫升市莫估頂,我嘅判斷未必啱請自行判斷

回吓正常,暫時向上趨勢未睇到大變,通常小型好市都係大藍籌先升,跟住二線藍籌,時間會短啲,大型牛市時間長啲,最後升埋毫股就差唔多夠鐘,而家價升量多咗唔似沽得,有句話叫升市莫估頂,我嘅判斷未必啱請自行判斷

我都睇好,但美股升得咁勁,嚴重超賣,升冇跟,跌唔知跟唔跟?美股短期升左咁多,要回可以好勁

我都睇好,但美股升得咁勁,嚴重超賣,升冇跟,跌唔知跟唔跟?美股短期升左咁多,要回可以好勁

港女而家唔多受美股影響鳥,美股冇玩開,唔識講,不過後悔中,美帝來年經濟開始轉好,大幅減稅吸引唔少投資,softbank都去投資鳥,希望美元強勁帶動港女啦
下午唔知會唔會調頭向上?已經穿咗22800

睇下守唔守到22780

睇下守唔守到22780

跌唔落,匯控企穩,+X哥系列升緊,上午400億左右成交,呢兩日明顯成交多咗,之前6XX億一日

睇下守唔守到22780

跌唔落,匯控企穩,+X哥系列升緊,上午400億左右成交,呢兩日明顯成交多咗,之前6XX億一日

派貨
下星期一 二 企得穩228就平淡 睇232左右
睇黎跌勢機會好大

加注 LP220 同沽多左張期
睇黎跌勢機會好大

左一巴,右一巴
睇黎跌勢機會好大

加息再睇淡d?

可能係一個觸發點

但我主要睇圖 今日破左位
睇黎跌勢機會好大

左一巴,右一巴

巴打call左?
其實玩期指有個100%win. 既方法

加息再睇淡d?

可能係一個觸發點

但我主要睇圖 今日破左位

跟左隔離沈大師post 朝早call 左
好耐都唔肯轉身

要企穩既話有時真係要睇多一兩棍

信自己做買賣啦
其實玩期指有個100%win. 既方法

願聞其詳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞