[PC] osu! 集中討論區#5 Multiplayer Rhythm Game

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
有冇巴打玩開太鼓mode可以教下我 大條黃色bar要點禁

同問

同問

無記錯係連禁

同問

無記錯係連禁

跟beat禁

同問

無記錯係連禁

跟beat禁

bar上面有圓點,跟住黎禁就得

同問

無記錯係連禁

跟beat禁

bar上面有圓點,跟住黎禁就得

咁應該當細音符禁一面 定兩面都要禁?
求推薦大量PP圖同好打嘅短圖

pp圖+短圖

同求

出事伽馬

幾多pp先
六花會唔會就係因為聽咗東亞bb講病咗仲打osu打到入埋廠

無打啦
隻左手唔夠力

渣ga

同求

上線都唔見你上 刷乜鬼
有無咩平靚正mouse推薦

g502
zowie fk

用緊隻logitech一年壊一次,

去到保養到換隻mouse年年有新野用

用緊依隻

有無咩平靚正mouse推薦

g502
zowie fk

用緊隻logitech一年壊一次,

去到保養到換隻mouse年年有新野用

用緊依隻

睇到都辛苦

同求

上線都唔見你上 刷乜鬼

周不時都上一上同班鬼佬MP下

出事伽馬

幾多pp先

得2千幾

出事伽馬

幾多pp先

得2千幾

打4 5星tvsize 跳圖 最易升

出事伽馬

幾多pp先

得2千幾

正常推圖推到打extra先
不過而家低星多咗堆奇怪野(我玩個陣唔expect有嘅flow/@#%#@)
pp照樣會有

出事伽馬

幾多pp先

得2千幾

你拎top500堆人拎嚟dt果啲 你no mod直接玩就可以了 唔使特登去追求fc住
另一個方法係搵Tillerino狂打!r就有好多圖比你打

出事伽馬

幾多pp先

得2千幾

你拎top500堆人拎嚟dt果啲 你no mod直接玩就可以了 唔使特登去追求fc住

2000pp jar
打堆DT圖把撚咩
乜都玩吓最實際
tillerino又係on9
出埋堆圖亂咁嚟 要自己試吓先知打唔打到
我就唔想搞到人地亂哂喇

出事伽馬

幾多pp先

得2千幾

2000pp jar
打堆DT圖把撚咩
乜都玩吓最實際
我就唔想搞到人地亂哂喇

dont play for pp
play for fun
!!!!!1!1!11!!!

出事伽馬

幾多pp先

得2千幾

2000pp jar
打堆DT圖把撚咩
乜都玩吓最實際
我就唔想搞到人地亂哂喇

dont play for pp
play for fun
!!!!!1!1!11!!!

唔係唔可以同時嘅
https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/69zn0n/the_fcc_is_about_to_ruin_pc_gaming_for_everyone/?st=j2hh8tqo&sh=d27310d8
推到2046

洗乜講美國
香港大把住村屋既交緊幾舊水得10Mb啦
網X行仲有個咩打機神線plan
自由市場既野
有求就有供架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞