[PC] osu! 集中討論區#5 Multiplayer Rhythm Game

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
mirage b點有冇strat係
plant靚個 c4位聽到defuse聲喺app射穿落去
不過都port鳩咗先

有呀apt跳落去卡住個木箱個位
plant 完係apt睇flank 有人defuse用molly/wall bang守都得

睇咗
fh 打到好似2-13 定4-11
最後14-16輸咗

邊場呀?

我玩嗰場
我指上網睇咗點穿咋

有冇CAP圖睇下
想學野

cap乜柒比你?

點穿法囉
無玩幾個月,之前最勁pass到4.9星,而家4星都有時fail

yes
不過都port鳩咗先

plant 完係apt睇flank 有人defuse用molly/wall bang守都得

睇咗
最後14-16輸咗

邊場呀?

我玩嗰場
我指上網睇咗點穿咋

有冇CAP圖睇下
想學野

cap乜柒比你?

點穿法囉

我覺得唔多實用
不過都port鳩咗先

睇咗
最後14-16輸咗

邊場呀?

我玩嗰場
我指上網睇咗點穿咋

有冇CAP圖睇下
想學野

cap乜柒比你?

點穿法囉

我覺得唔多實用

我係比人穿個面

邊場呀?

我玩嗰場
我指上網睇咗點穿咋

有冇CAP圖睇下
想學野

cap乜柒比你?

點穿法囉

我覺得唔多實用

我係比人穿個面

不過都port鳩咗先

睇咗
最後14-16輸咗

邊場呀?

我玩嗰場
我指上網睇咗點穿咋

有冇CAP圖睇下
想學野

cap乜柒比你?

點穿法囉

我覺得唔多實用

我係比人穿個面

9唔搭8

我玩嗰場
我指上網睇咗點穿咋

有冇CAP圖睇下
想學野

cap乜柒比你?

點穿法囉

我覺得唔多實用

我係比人穿個面

9唔搭8

招人去打csgo算啦
不過都port鳩咗先

睇咗
最後14-16輸咗

邊場呀?

我玩嗰場
我指上網睇咗點穿咋

有冇CAP圖睇下
想學野

cap乜柒比你?

點穿法囉

我覺得唔多實用

我係比人穿個面

9唔搭8

thats you wor ching
不過都port鳩咗先

睇咗
最後14-16輸咗

邊場呀?

我玩嗰場
我指上網睇咗點穿咋

有冇CAP圖睇下
想學野

cap乜柒比你?

點穿法囉

我覺得唔多實用

我係比人穿個面

9唔搭8

thats you wor ching

[quote]我指上網睇咗點穿咋[quote]
穿既意思係wall bang?
taobao板寫住樣機又或者原配係乜野意思?

sample?
跟原裝配件?

sample?
跟原裝配件?

咁樣算唔算2手?

sample?
跟原裝配件?

咁樣算唔算2手?

首先要知咩係樣機先 我唔sure
如果係有得平嘅 可能係問廠拎一堆所謂睇吓件product個隻?
anyway 於我而言電子野2唔2手又冇咩所謂 用到就得(有保 下 )

sample?
跟原裝配件?

咁樣算唔算2手?

首先要知咩係樣機先 我唔sure
如果係有得平嘅 可能係問廠拎一堆所謂睇吓件product個隻?
anyway 於我而言電子野2唔2手又冇咩所謂 用到就得(有保 下 )

Thx
jimmy考完數唔7見咗人嘅
上水報個平安好嗎
樣機係咪擺出黎show俾人睇個啲
上水報個平安好嗎

jimmy仔你上水我陪你玩mp
上水報個平安好嗎

上水報個平安好嗎

肯定係考場食到女啦
上水報個平安好嗎

肯定係考場食到女啦

yes
俾人誘敵成功的jimmy仔做緊兵
上水報個平安好嗎

A1識哂 所以一定合格
上水報個平安好嗎

肯定係考場食到女啦

前幾日喺考場撞到個曾經好重要嘅人
上水報個平安好嗎

岩岩做緊屯門奧蘇利雲
上水報個平安好嗎

肯定係考場食到女啦

前幾日喺考場撞到個曾經好重要嘅人

學生定老師先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞