[PC] osu! 集中討論區#5 Multiplayer Rhythm Game

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
佛誕前夕mp有冇人john

主none 六星下

屠場者切丁丁

打緊邊爐 不在家
有冇板推介
想轉下玩法

唔好買490就得

主none 六星下

屠場者切丁丁

我地今日真係玩得好開心呀,我諗聽日一定會更加開心既姐,係咪呀,哈姆太郎

其實osu真係好撚好玩
有冇板推介
想轉下玩法

唔好買490就得

Why...

HD
今日睇replay見到coni打aspire竟然唔fail
今日睇replay見到coni打aspire竟然唔fail

Coni=god

Why...

HD

acc

主none 六星下

屠場者切丁丁

我地今日真係玩得好開心呀,我諗聽日一定會更加開心既姐,係咪呀,哈姆太郎

好啦一於就聽日mp

Why...

HD

acc

ging player
其實osu真係好撚好玩

agger

終於有A

終於有A

終於有A

super ging player
有冇板推介
想轉下玩法

唔好買490就得

點解唔好買490
有冇板推介
想轉下玩法

唔好買490就得

點解唔好買490

其實490都得
只係490浮板會有input delay,貼板先冇 (480浮同貼板都冇)
但如果貼啲野係個筆頭到既話 就可以解決依個問題
同埋入game要禁f10 disable mouse button避免hold住m1 (or set筆頭為無效?有冇490巴打試過得唔得)
所以搵唔到480既話照買490都得
有冇板推介
想轉下玩法

唔好買490就得

點解唔好買490

其實490都得
只係490浮板會有input delay,貼板先冇 (480浮同貼板都冇)
同埋入game要禁f10 disable mouse button避免hold住m1 (or set筆頭為無效?有冇490巴打試過得唔得)

好似係
利申 冇用過490
有冇板推介
想轉下玩法

唔好買490就得

點解唔好買490

其實490都得

好似係
利申 冇用過490

六花補充下thx
有冇板推介
想轉下玩法

唔好買490就得

點解唔好買490

其實490都得

好似係
利申 冇用過490

六花補充下thx

490貼板->離板 唔太覺input delay 一向都f10

唔好買490就得

點解唔好買490

其實490都得

好似係
利申 冇用過490

六花補充下thx

490貼板->離板 唔太覺input delay 一向都f10

我以前490玩貼板 唔覺有delay
但講樣主觀野
490唔知點解打唔出手感
可能枝筆太細(唔知關唔關事)

一轉480就勁左好多
如果搵到480最好買480

點解唔好買490

其實490都得

好似係
利申 冇用過490

六花補充下thx

我以前490玩貼板 唔覺有delay
但講樣主觀野
490唔知點解打唔出手感
可能枝筆太細(唔知關唔關事)

一轉480就勁左好多
如果搵到480最好買480

筆頭我就set無效
用mouse揀圖
等緊個板送落黎 好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞