【白衫對話】 藍衫話:唔岩聽咩?我問下林sir睇下岩唔岩例先囉! 咁岩聽嘛sir

506 回覆
1604 Like 52 Dislike
正皮!
唔好扮無辜
根本係運動初期就同condom仔割𥱊,成場運動好有可能已經和平咁散左場

當初on99攬左condom仔一次,就返唔到轉頭,偏偏condom仔既行為就係令場運動維持到咁耐既原因
Madam 返佢一定比散仔私下狂杯:

屌仔老牛咁聲叫我咪嘈, 我屌你老母啦, 你老幾啊死臭西

高層, 唔止係最撚要下台, 包庇,蹤容同講大話

有一部分重要做磨心, 真係抵撚死
真,每當一到樽頸位果陣,班condom又會爆一獲你想像唔到既野出黎激起民憤
管人同學歷係兩樣野
想像到班白狗表情
所以D藍衫先至更放肆 因為D屎由由白衫食
白衫只係叫醒水,識得留返d 證據保護自己,入到差館咪一撚樣
所以白衫都非常on9,做上司俾班細嘅玩番轉頭,唔係以為過咗今次之後可重鎮雄風嘛?過哂火嘅越權以後都唔會收得番,坐賊船都坐得on9過人
大總統驚閪,仲幫D幼犬組隊返大灣區返學
唔知幾時大總統幫佢班狗開崑崙銀行戶口
到時架空指揮官直接同黑社會
好多時都係有一隻狗失控衝去拉人
其他㩒都㩒唔住
為左保持狗隊行動一致性,其他狗先幫手制服

利申,純個人意見
先唔講篇嘢內容有幾可信,我當佢係真嘅,但係都係因為班白衫無能,管唔掂班藍衫囉!叫乜嘢做紀律部隊啫?

六月運動開始嘅時候,特別係612清場(妄想憑立法會多數票通過送中條例),無港共高層、黑警高層嘅授意,嗰陣藍衫又自動波發癲咩?所以話:沒有一個是無辜的!

唔好以為吹下水就可以甩身,免受制裁呀,仆街!
佢根本係支聯辦代言人
咪又係垃圾 做咩分到咁細
咁你班白衫管唔到人 逗乜春糧呀 摺撚左佢啦
雪崩之下,沒有一片雪花是無辜的
班白衫狗為咗有糧出 要奶散仔鞋底
狗咬狗

無一個是無辜的
要執屎
如果呢個運動停咗,啲藍衫係咪會俾高層清算?
尋晚睇幾個區都係咁 應該高層落咗order 但啲藍衫控制唔到
下次見到講返去幫madam奶撻啦
一定嬲撚到震 挑撥下藍白衫 男女權先
人一藍就腦殘,包括警隊內部
支持警隊割藍衫
將佢地嘅暴行爆出黎林鄭想唔做嘢都唔得
否則繼續俾人叫你問林Sir你日子點過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞