【白衫對話】 藍衫話:唔岩聽咩?我問下林sir睇下岩唔岩例先囉! 咁岩聽嘛sir

506 回覆
1604 Like 52 Dislike
頭先佢擺pose 好似演唱會咁叫人比啲聲黎聽下咁
幾乎想用狗棍打狗面都唔理
自己拎黎搞,你班白衫以後仲點管人呀?班細食屎,你隨時都食埋一份到時唔好怨
其實班細最難認,反而白衫最易搵翻出來
頭盔個unit, number, 分區之類,一隊人最多咪一兩個白衫
擺明啦,知你邊個隊,有鑊白衫幾易認,隨時由班廢藍狗篤灰屈白衫食死貓,反正蒙曬面藍衫永遠搵唔到邊個黎,佢地都知唔通全隊一齊停職咩,停咪停阿頭
係跟本都管唔撚到, 蒙哂面沒林巴, 佢自己都認唔到邊個打邊個啦, 仲點會聽你講阿, 白衫狗其實都唔係做緊指揮, 係幫藍衫狗執屎之嘛
所以要幫手推大佢

屌我P牌
呢篇野我真心信
班藍衫真心失控
幾個月黎係鏡頭睇咗好多次藍衫失控白衫屌
成team得一兩個白衫
全部藍衫當然幫佢地自己友啦

不過究竟林大總統背後有幾大勢力?
但係最有本事去美國嘅係白衫
你班白衫又on9
明明學歷人工職位都高過班毅進垃圾
俾人lead住真係on9
應該叫林政委, 共匪果套政治委員表面職位低, 但實際地位高。 但共匪果套係低半級, 香港呢條小共匪政委係低十幾級咁去以下犯上
但係你張圖打人個個 唔係俾手足打到甩牙較嘅指揮官咩
我真心信喎,好多時係有隻狗仔抵唔住頸自己衝出去,其他狗仔費事佢落單局住要衝埋出黎。
本身都係condom一個
係六月果時 韓正背書 “全力支持香港警察XXXXX” 之類
之後林奠都聽曬林大總統話喇
部門用人之際
愈唔敢炒人 愈亂鳩黎
唔好洗白啦
冇一個係無辜
我知q邊件事咩,日日都屌記者架啦
但張圖就肯定係commander拉住個細 想佢唔好打個阿婆
我有心洗白就死全家
真係咁聽咁打翻出來je
林大帥勁!
其實任何有武力嘅部隊,甚至任何組織都會有呢個問題
皇帝權夠大啦,如果軍隊唔聽咁佢可以點?1抽10萬呀?都係睇佢聽唔聽,所以軍法咁重要...
Sor表達得唔好 唔係話op你
我想講嘅係白衫一樣同罪
睇完QE嗰單好嬲 語氣重咗少少
呢啲係咪又叫fc左
nvm 我都係 希望大炒車
你張圖唔受控嗰個好似係白衫嚟
其實睇得出, 白衫向上級投訴都無用, 高層係幫住班藍衫. 呢個我覺得幾合理.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞