【白衫對話】 藍衫話:唔岩聽咩?我問下林sir睇下岩唔岩例先囉! 咁岩聽嘛sir

506 回覆
1604 Like 52 Dislike
三個月前已經係
黃底白衫嘅細佬著黑衫班藍衫都兇尻佢
黃底白衫話帶隊好撚攰申請調po冇眼睇
睇黎要幫白衫教仔 要比佢知道離隊嘅後果
照計藍衫出左咩事,打死人呀,開槍射人呀,白衫作為上司要咩哂,因為d黑警又無number, 現場白衫都locate唔倒係邊個就現場指揮官咩,如此類推。
咩的意思係受同樣刑事罪行檢控
狗咬狗骨
屌 呢啲睇黎得啖笑啦
白衫驚上身所以咪放風話自己冇話事權囉
黑警冇一個係無辜
黑警嘅所作所為上晒twitter美國嗰啲議員全部都知道曬佢啲衰嘢
信白衫已經唔可能管班藍衫,但當初又係極高層一層一層壓落黎叫細嘅做。宜家明知白衫靠細嘅黎頂,有咩事都係白衫食先,白衫唔敢割又冇晒乎,仲駛撚卸你呀
本文可信性甚高。
上面控制唔到咪由裝備落手囉
開槍嘅就揾啲子彈做手腳,反正支那製,會爆都唔係幾出奇姐
警棍換做淘寶野 一打就彎
護具浸下化學野整到啲膠變質
假,如果明知鳩拉點解仲要玩人48唔比保釋?
點解打阿婆?

112射tg入維園、修頓球場納粹式寫數字紋身捉人又係藍衫話事?登打士裸體跳樓又係藍衫策劃?
why not both
白衫無辜真係得啖笑,現場時不時見到啲指揮官都好失控
尋晚旺角開真槍仲好似係幾高級既添
白衫依家喺度割席扮無辜,係咪遲下開始有狗會被清算呀?
1111 Yellow Monday 黎明和你罷工
總之你地全部都唔係好人
白衫梗係驚
因為到清算果陣都一定清算白衫唔會清算散仔
事實上白衫將會變condom
極權無中產
呢個logic唔止apply落身家到架
做得狗就咪撚蒙面啦
家下出事喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞