想搵間公司整合晒所有mpf acc

96 回覆
7 Like 0 Dislike
mpf賺緊13000蚊

新手求教路
請 telegram giroud12ars
宏利mpf,maket share排全港第一
已超越滙豐
點解?因為喺被逼既情況下宏利提供比較好既基金表現,所以轉投宏利的市民越來越多

已超越滙豐
點解?因為喺被逼既情況下宏利提供比較好既基金表現,所以轉投宏利的市民越來越多

屌你地d基金開支收費好撚貴喎
用緊宏利,不過打算轉,收好中金
已超越滙豐

屌你地d基金開支收費好撚貴喎

召喚握成拳頭捱下去巴打屌佢
自己做三行,冇乜供,上年中整合咗比Bocpt現公司!
都有8%增長,全100%北美!
自己打TEL去就得!4月先比人強制轉,可能重大鑊!
lm
打左去積金局問,佢話只可以查到閣下有咩mpf acc
想整合為一個就要自已打返去心儀既公司做整合

有咩心儀mfp公司 係咪間間都可以單個App
任意轉組合?

任意轉組合?

紅字

你當係你平時既銀行戶口咁
你有幾間bank, 幾個戶口
同一間bank都可以有兩個戶口以上

只要唔係現職公司
你都可以任揀一間mpf公司去整合所有或者部份戶口

任意轉組合?

紅字

佢應該係問:係咪間間公司都可以download 個app嚟改投資組合

任意轉組合?

紅字

佢應該係問:係咪間間公司都可以download 個app嚟改投資組合

download......
信安掂唔掂
有冇人用過膠銀信託?
mpf真係on9
見過最好表現個隻product 係永明強積金香港股票基金

大師咪撚玩啦,唔投資全球唔同all in香港個大賭場咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞