想搵間公司整合晒所有mpf acc

96 回覆
7 Like 0 Dislike
用邊間好 對呢D唔太識
大大話話做過十份以上工要交mpf
D pt 交一陣又一個AC, 想整合佢
應該搵邊間,係咪會叫你重新填過個D 組合 100%?
我都想知
見到有間最近賣廣告話可以搵曬之前所有強積金戶口之餘仲可以係間公司做埋投資強積金(bxx)。有冇巴絲試過?
如果你係 80 90 後 , 好心你地就管理下你 D 強積金啦 ,

錢嚟架

咪撚聽 D ON 9 講, 咩強姦金一定蝕 依 D ON 9 野先得架

你儲左一筆錢, 人地幫你投資 , 你 Set 好 D PLAN , 一定有賺架喎

好似今日年頭至依家, 某類基金 已經升左成 7 - 8 %
依 D 錢 係要執架啦, 如果唔係點滾大佢 ?

應該用邊間去做整合好?
同埋而加22歲 後生 點揀D組合
之前亂9填晒D高風險
如果你係 80 90 後 , 好心你地就管理下你 D 強積金啦 ,

錢嚟架

咪撚聽 D ON 9 講, 咩強姦金一定蝕 依 D ON 9 野先得架

你儲左一筆錢, 人地幫你投資 , 你 Set 好 D PLAN , 一定有賺架喎

好似今日年頭至依家, 某類基金 已經升左成 7 - 8 %
依 D 錢 係要執架啦, 如果唔係點滾大佢 ?

保險佬出沒
但我已經唔記得有幾多份mpf
就咁估計有成4-5份
完全唔知點入手
應該點搞好去
樓上巴打講得好清楚,樓豬再唔明就死撚左佢啦

唉 。 明明個d 都係佢地自己既辛苦錢。 花少少時間學識佢 其實好值得

都唔使學
根本懶

唉 。 明明個d 都係佢地自己既辛苦錢。 花少少時間學識佢 其實好值得

都唔使學
根本懶

呢個真,我認懶,唔撚應該係咁

多謝爸打你一番好意
我知好似爸打同我一9樣咁懶
唔好哂左你打d 野,我會一路推俾人睇,thx

Btw唔係下下都講利益係打手係r生意既屌
某D撚樣淨係識以小人之腹度9人
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞