修頓球場所見所閒

258 回覆
402 Like 3 Dislike
休息嘅冇得講,但係俾人捉嘅唔少應該係走緊嘅人。
不過今日大圍捕真係得個跑字,一百萬人係cwb係咁跑
所以黑警有句真係講得幾岩
企晒係度唔知做乜
唔係指責,不過巴打講得啱,真係冇路走
五個月都黎啦
其實重叫放人個d
我都會歸類佢地為弱智
based on 你既夢境,咁全部都係9拉返去玩48
離開合法集會連非法集結都告唔到
除非係賊贓假禍,如果唔係係冇野告得入
唔衝都自動送頭
其實灣仔果到真係天羅地網黎
大約6點鐘果時 軒尼詩道 莊士敦道 皇后大道東都係狗
水炮車係軒尼詩道同莊士敦道睇場咁款
皇后大道東合和出面一帶放題放到癲
搞到半條喜帖街好似焗桑拿咁 臭到仆街
好多人因為咁唔stay係喜帖街
但依家睇番轉頭喜帖街係最安全
好阻睇post
好問題,但你可能會被屈做分化撚
只能夠講已經做咗最少可以做嘅事,睇live都見到修頓個包圍網極重兵唔好再屌佢地啦
唔好再喺港島搞
仲要喺公園裡面聲援
係咪驚冇狗入黎
一係救一係就走
係度拖只會引狗增援
換左衫點解唔敢走?
冇裝大條道理係佢面前行tim 最蛋佢咪查你牌
最緊要你唔好怯 你淆底比佢知仲唔咬鳩你咩
5個月都黎啦手足你地進步快d啦好冇
下次出街嘅人唔該著兩件衫,太熱可以即刻除衫扔咗佢
借機同和理非講,如果大家見到TG夠頂多三秒,肯跟前線推上去,而唔係一有TG就諗仲有乜車走,前線就唔洗咁無力行兩步退三步

依家就係要嚇到班和理非驚,請大家一定要繼續岀
入公園唔係問題 你入個大小小既公園 修頓附近之前次次拉人
我個fd 維園跑左轉 轉左衫咪入番維園 再行番出sogo
由6月到依家都係咁 快速換衫
我發夢係修頓附近
我覺得入修頓係錯, 修頓死位來得3,4個好窄的出口, 人多根本無得走

下次死都唔好入修頓, 直接向下落洛克道或者上皇后大道東, 再衰啲直衝灣仔橋都好過入修頓
errrrrrrr。。。。

發夢啫,起身清醒吓,再轉一個地點再瞓覺囉,話唔會發個好夢呢
出咗 hk island 咁多次,真係認認真真要熟讀地形,知道邊度有安全休息站

冇 gear 嘅和理飛,當發覺前冇去路嘅時候,其實最適宜做嘅嘢,就係即刻散開,去隔離駱克道飲嘢又好,去老麥坐下又好,最忌就係一大班人聚係一個得兩道門嘅死位等運到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞