修頓球場所見所閒

258 回覆
402 Like 3 Dislike
好過乜鳩都無做比班狗告暴動
你咪撚ON79啦
未包抄未出嚟捉人有好多選擇,但係佢地一出嚟包已經冇位置走到。所以要早過佢地開始,慢慢撤住先,咁勇武先至跑到。
爬都要爬出去啦
今日真係無休息位,就算其他地方,上山前有水炮車,上山後有tg ,完全無位抖,跑到對腳係會震到控制唔到
最後頂唔順要換裝
根本乜都告唔到,成班人正常行緊去合法嘅集會現場
山路應該已經有車,發夢聽到啲人講
其實佢地點會唔知大把人係手足
只不過個個情況去換衫個陣
有咩突發野仲易奶野
我地去到邊都有防暴 所以先決定上山再兜圈落返內街 諗住行去遮打愛丁堡
時刻保持警覺!
港島應該玩到熟哂
今日4點幾開始已經跑緊,基本上已經冇位置可以走
唔該記住唔入公園唔上天橋
俾人block 出入口死撚緊

要休息就唔該做返街坊先啦
你地再跑前d有教堂
做咩唔入教堂呢?

都5個月
危機意識都咁低⋯唉
要告你有幾難 老屈你都得啦
終於有實戰手足出post 推爆你先
隔離poD人好似話有大量初級哨兵亂叫跑快D
但1.無俾正確方向 2.無話後面發生左咩事
結果令到D人成日行入死路/亂跑 製造混亂
啱阿重點係已經部署好,當佢部署好嘅時候基本上玩完。衝係有一線生機,但係而今日部署為例,佢地太多人。方法係真係be water,走要走得快,路線要隨時改,唔去遮打就唔去遮打,去其他地方打陣地,打散佢地佈防部署。
告唔到咩罪, 如果告暴動無野好講喇
入面班人全部都係得個口罩 你要全部人一齊衝
根本無人可以帶到頭 當你有一半衝 直接亂棍打啦
又椒又棍 真係唔會衝得到 修頓條後行又窄又長
個刻係左邊水炮車右邊催淚彈放題
無內街安全可以走 前後都有防暴包抄所以個個入晒修頓

事實上係其實和理非可以即刻變裝街坊照行翻出去
本身修頓其實係平行時空 後來大家湧晒入去先招來大濫捕

不過..經過今次之後發覺啲狗佈局密咗好撚多 係以濫捕為目標 唔係為驅散 感覺今次警力都多咗好撚多 根本由銅鑼灣至上環都係步步驚心
港島區其實真係好撚危險 九龍多內街真係好好多

利申以上都係發夢見到
屌依家講d咁既野有乜用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞