修頓球場所見所閒

258 回覆
402 Like 3 Dislike
點解無人敢衝呀
我明白要休息
但唔記得左酒店比手足入去避 之後手足人拉個單野?
唔記得左班狗多次係修頓捕人同捉人?
手足記住 黨鐵 政府建築物 從來唔安全
啲咁嘅地方唔應該入

布袋地型
你po段咁嘅嘢,純發洩,好威好勁咩,po啲有用資訊得唔得呀

你淨係識講廢話,又幫唔到件事,唔該你檢討下啦

我連娛樂台都唔多入架,你件垃圾,以為自己咩都知
香港人 反抗 佢哋人少就要一齊走
發夢時夢見班人走唔到
一邊係水炮車 另一邊係勁多防暴

聲援...唉 有邊似work

如果一早反抗 狗唔多真係走得甩
高層失責,醫護理直氣壯站出來;但有些事情上,他們可能選擇沉默,例如網民期待的醫護爆料,究竟新屋嶺是否有30人被警察打到骨折、是否有女示威者被輪姦?但至今未有醫護作證。「因為我哋專業操守好嚴格的,即使有咁嘅事,都唔可以爆病人私隱。而如果你無任何詳情咁行出來講:有個人被強姦,你唔好問我邊個、幾時、邊間房,咁你都證明唔到真定假,其實又無意思。對醫護來講,最需要保護的係病人。可能佢想精神上身體上休息嚇,等自己ready先公開,甚至決定以後都唔公開,我哋都應尊重,因為最大嘅受害者係佢,我哋無權去代佢決定。當然,如果有當事人決定公開,我哋一定會為佢作證啦。」
衝走有一線生機
喺現場留多一秒就少一秒機會走
好多時就係爭嗰幾秒
修頓女廁既男仔
https://lih.kg/1688969
班冷氣撚又叫人做咩去球埸 佢地知條撚
修頓圍城咁 真係不利
聲援叫放人 不如返屋企睇直播留言放人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞