[巨蟹寶寶請入]點睇巨蟹女

210 回覆
6 Like 56 Dislike
中曬
咁你地最後分手就係因為成日嘈交?
我地都係成日鬧交 嘈嚟嘈去嘅嘢都一樣
佢話會改始終都改唔到
不過我無已經無管佢
佢可以係本身一齊出去之後嘈交就掉低我自己去玩
我係係佢隔離喊都唔理我
次次嘈完交第二日扮無事
獅子就係唔肯低頭認錯
而巨蟹就係衰心軟
其實可能一早要分
exact7ly 次次都扑心扑命咁中意人,但人地永遠都唔中意我,話唔想拍拖,轉個頭就同其他人一齊,話揾唔到拍拖嘅感覺,之後又問人一唔一齊但轉頭又去玩交友app 。對朋友又好有義氣,功課個啲又幫人做,有咩唔明我又答,就算自己唔識都揾齊資料先答人,點知人地只係當我condom………

蟹女嘅優點同缺點就係對人太好太用真心

一齊喊下
本身自己又唔係好叻嘅人,咁錯左有咩問題,但就會比人屌9,人地去問第二個,我就覺得自己冇左作用,同埋個frd 比人搶左,真係自己攞黎賤
但係唔忍心對人唔好
巨蟹女係超敏感兼冇安全感、自我保護
亂諗嘢大王
每日都亂諗一餐令到個男仔來回地獄又折返人間
但巨蟹係收收埋埋唔想俾你知道佢諗緊咩,因為好怕受傷
多數巨蟹女都比較女仔、母性、顧家、對自己人勁好

一般只有感性善良雙魚男、超專一天蠍男先安撫到咁敏感怕受傷嘅巨蟹女

利申:太陽巨蟹女
天蠍男專一咩我見隔離po狂屌天蠍

利申:兩個EX都天蠍
想搵高人幫手
我處女仔 追緊一個巨蟹女
之前有聽佢朋友講過話有好感 所以先去追
前排大家都傾到好開心 好flirty既
我都係等緊搵個位表白
但係呢幾日突然開始好冷淡咁 又隔好耐先應
講啲野又冇再咁曖昧
搞到我有少少氣餒 但又覺得呢個蟹女真係ok
我自己都真係唔係playboy黎

應該點做先好?定係真係要放棄 已經比人friendzone咗?
明明前排先好開心好曖昧 突然180度大轉變咁
利申 讀緊u 佢都有講過話呢排好忙 但我就覺得唔關忙唔忙事 係好似成個態度唔同咗咁 變返做普通朋友傾計咁
巨蟹女有時去到某一個位 就會突然可能諗下同呢個人有冇將來或者一齊左之後會點 然後又會擔心一齊左之後會唔會悲劇收場 唔係講少 蟹女真係會諗呢啲然後就開始猶豫再收翻自己入個蟹殼度

不過我相信忙都係其中一個原因嚟既

加油喇巴打希望你成功
我都唔知啦 因為我自己都係個啲少少野就會有好多內心小劇場既人
所以呢一刻我都唔知點做好
食家大家都傾得愈來愈少咁
有啲不知所措
定係應該自己要收收皮算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞