[巨蟹寶寶請入]點睇巨蟹女

210 回覆
6 Like 56 Dislike
蟹仔宇宙第一垃圾
蟹女無論做朋友做情侶都正
你係男?
最近有兩三次都直接不讀不回,但我又feel到佢對我有好感,唔知佢想點
好被動好懶好易悲觀
唔該晒你你都係巨蟹座?
巨蟹係水系星座
同巨蟹、天蠍、雙魚會係最夾
因為大家都係水系星座
水系星座既性格都好相似
一定會做到好知己,好戀人
大家都係專一、玻璃心、希望穩定、需要安全感
水系星座都唔中意水瓶、雙子未玩夠既性格、唔中意冇安全感
大家既想法都好相似
所以會有種大家都明白大家既感覺,所以係好既傾訴對象
所以都係好match

3個星座都同處女唔夾
處女好勝、自大、控制慾強、直腸直肚、唔明對你好既人所做既野(唔中意驚喜,心思)
巨蟹、天蠍都會中意驚喜、心思,唔會抗拒
同處女係兩個性格 所以會好易有爭執 係埋一齊任何一方冇忍耐力 都會好快玩完

水系星座對你好既人 佢地會放在心中 對返你好 會知道邊個係人係鬼
只要比巨蟹愛上 佢地會好專一 願意等你 願意改變 為你做任何野 希望會得到forever既愛情
係啊 巴
每次佢傾20分鐘就走,仲要係話題無斷
但好多時佢都係主動搵我 想唔透
你好似講得岩 話題完左佢就quit,而唔係為左同我傾計而搵我
我都係雙子,同巨蟹一齊真係。。。。。要比好多安全感佢
我係,我身邊既蟹女都係,無興趣一定覆都唔覆,連按入去睇都廢事

利申﹕蟹女
岩呀,我真係好極度唔鐘意水瓶、雙子,永遠都好似一陣風咁,一時搵到一時搵唔到,佢地呢D人根本唔需要亦都唔明白咩係安全感
要睇下佢隻蟹有幾巨先答到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞