[巨蟹寶寶請入]點睇巨蟹女

210 回覆
6 Like 56 Dislike
想問下 有男朋友嘅巨蟹女,會唔會flirt仔,成日都俾個巨蟹朋友flirt, 但唔知佢有冇仔
咁有男朋友嘅巨蟹女,會唔會flirt 其他仔
巨蟹情緒起伏好大 情緒唔好時會好玻璃心 好少野就好易嬲/唔開心
情緒好時 就算你做返同一樣野佢都唔會嬲/唔開心 好撚奇怪的
不過好易氹 攬下錫下就無事 對感情專一認真 願意付出 但希望有對等嘅收獲...
利申 巨蟹女
如果對你好有feel 就會決定要慢慢離開男朋友 一邊同你flirt..前提你要比佢覺得你好過佢男朋友
咁都得架咩,我仲以為巨蟹座係好專一
專一啊 會決定離開舊個個喎
ok
有咩想聽
想問下 ,巨蟹女會中意啲咩類型嘅男仔,因為我好似無意中吸引到佢,又唔知係咪諗多咗
應該大部分都唔會作為巨蟹女並唔花心
溫柔 細心 性格有反差 最重點係孝順聽另外2個巨蟹女fd講 作地都係鐘意呢type
佢地^
唔知點解 覺得你啲frd講嘅嘢 唔係咁可信,咁你又中意邊type #touch
我鐘意細心,性格有反差(做野時好認真 玩時可以好癲)
其實應該咁講 好多女仔都鐘意呢類男仔
巨蟹女真係好睇個男仔係咪孝順 唔係愚孝
小事可以聽蟹女意見 到有大事個時男嘅可以man d揸主意反而溫唔溫柔, 體唔體貼都唔係重點 要尊重蟹女嘅感性同理性
我有啲好奇,點解孝順會重要過溫柔。姐係對家人好 係重要過對自己好?
要當蟹女係屋企人咁一視同仁啊
女朋友係巨蟹
同佢係fd搭fd識,第一日三個一齊出黎食飯
隔兩日我私底下搵佢話想約佢食飯
去左接佢收工,果晚帶左佢去一個都幾浪漫嘅地方
人少少越坐越埋傾傾下計就好自然kiss埋咁就一齊左
上面講得岩、如果有feel嘅話應該你做啲咩隻蟹都受落
唔中意嘅真係會離你九丈遠,你做咩都覺得反感
蟹女係好情緒化
一激動上黎可以即刻喊比你睇
佢地內心好多小劇場
你求其一句你唔違意嘅說話/動作,佢地都會聯想好多野
呢排好似唔多巨蟹post,借個位講幾句先,關於巨蟹仔。

同一個巨蟹仔發展到佢主動同我有d親密接觸,然後我想確認關係時佢就消失咗。嘗試關心佢係咪唔敢拍拖或者有咩顧忌,因為據知佢好似冇拍過拖,但佢一直已讀不回。

set咗個限期比自己,到時都係冇下文嘅話我就放手喇。記得佢講過佢怕凍,我就諗住織條頸巾送比佢,希望可以打動到佢。雖然都覺得成功嘅機會好渺茫,如果都冇用,就當係對佢最後嘅祝福。
試過同你情況差唔多,喺相處得好好嘅時候但巨蟹仔好似唔敢拍拖同隔勁耐先覆機,仲要hea覆。
做咗好多野,都冇用,最後放棄咗。
超認同,特別係會覺得唔鐘意既人追自己真係做咩都好嘔心!!!!
同埋會成日唔好意思拒絕人,搞到自己有點屈就既感覺
頂你,超準!!!!!!! 真係會慢慢離開,但一定要自己覺得佢係好過本身男朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞