[巨蟹寶寶請入]點睇巨蟹女

210 回覆
6 Like 56 Dislike
如果對你無興趣同無好感 可以放棄
不過身邊都有啲巨蟹女仔fd好花心同時flirt幾條友
蟹女會傾向隱藏自己感情先
要你對佢好先 佢feel到你個真心就會加倍咁對返你好
當然前提係佢對你有返咁上下好感
但蟹女比較固執 如果認識咗一排都覺得對你冇感覺就會認定同你係唔夾
唔知樓主追到咩階段 蟹女如果唔鐘意對方會視乎情況決定拒唔拒絕 例如睇身份 但如果你講到出口話做我女朋友就會明確咁拒絕 唔會吊住你 之後都應該會少聯絡你
利申蟹女
咁如果表晒白,巨蟹又唔回應,係咩情況?
好嘅方向可能係佢覺得你唔係認真 要再觀察 蟹女鐘意穩定嘅感情
衰嘅可能係收兵蟹 雖然冇見過身邊巨蟹收兵
巨蟹講分手係咪無得救?
我有求左佢半個月 叫我唔好煩 唔好再搵佢
係 反而太痴纏會覺得煩
因為ex太痴身所以分手 佢越求我越覺得煩
勸你儘早搵過下個

利申 蟹女
蟹仔同蟹女拍緊拖
岩岩個零月左右
我會話性格大同小異
大家都係比較缺乏安全感既人
但冇安全感既點有少少唔同
一方情緒低落另一方會跟住一齊負面埋
不過好在互相都好痴身
同埋大家好遷就對方
以對方意願行先
我呢期想追個個都巨蟹女,但自己講野太生硬唔係flirt到
早幾個星期見過一次,但第一次面對個咁負既女仔有d不知所措,垃圾的me
而家通常隔好耐先應一次,但又見佢間唔中就on下但唔應我,心好痛

利申:獅子仔
好中 曾經試過遠離一個追自己既人而hurt到對方但完全係本能反應,唔係有心
因為巨蟹只會中意一個人,佢會用時間去中意另一個人,而慢慢忘記本身中意嘅個個
獅子同巨蟹真係唔多夾
利申:巨蟹女同緊獅子一齊 想分手
巨蟹同獅子聽聞唔夾
我係巨蟹仔黎 不過我都覺得自己花心還花心 一拍拖係真係會專一既 女仔應該都差唔多 巨蟹座果啲其實一句講哂 對你有feel就ok 無興趣 真係好想你快啲走開
有反應先出擊?
唔夾係性格同價值觀問題
唔關專一事
大家想要嘅嘢好似都唔係同一條線到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞