台北台東自駕遊租車公司一問及討論

306 回覆
0 Like 0 Dislike
有冇邊間公司冇國際牌照都照租車比你 聽日去 但一路路記得搞 台東花蓮!
我尋日還左我部Ford Focus 1.5 7x俾IWS

我六月都係做咗同一款車喎

我六月都係租咗同一款車喎

好好揸

租幾錢呀巴打?同邊間?iws?

IWS
TWD$1420/1

IWS
TWD$1420/1

咁平?

IWS
TWD$1420/1

咁平?

巴打點租法?
我黎緊六月頭平日會租三日

IWS
TWD$1420/1

咁平?

巴打點租法?

我用埋8號生日個優惠

IWS
TWD$1420/1

咁平?

巴打點租法?

我用埋8號生日個優惠

7x 都係1500?
我以為得focus 1.6有

IWS
TWD$1420/1

咁平?

巴打點租法?

我用埋8號生日個優惠

7x 都係1500?
我以為得focus 1.6有

要租雙數日 佢做緊買一送一。3000。2日咁
單數日就最平1800
大陸有搾車
台灣應該ok
btw, d人話宜蘭揸落花蓮條蘇花公路好危險
有冇巴打搾過,有咩意見

多大車同有落石危險

同埋一撞欄 有機會係懸崖

我揸完,蘇花唔難揸,可能石澳仲難揸
有冇邊間公司冇國際牌照都照租車比你 聽日去 但一路路記得搞 台東花蓮!

抽1日去搞,即刻拎到
唔好搏
搭單問下
兩條友兩個喼
去高雄墾丁
想租揭背係咪冇乜選擇
睇晒格上 和運 安維斯 艾維士同埋中租(呢間好似冇乜人講)
好似都係得幾款
Honda fit
Toyota yaris
Mazda 2 或 3
Nissan Big tiida
Ford Focus 1.5 7X / 8X
有冇巴打租過呢幾款揸
可以指點下

真係乜都唔識
聽日拎車

又係ford focus 1.5
iws 既回覆

目前Focus 只有1.0(Turbo)$2500、1.5(Turbo)$3000車款;1.6車款已全數淘汰
iws 既回覆

目前Focus 只有1.0(Turbo)$2500、1.5(Turbo)$3000車款;1.6車款已全數淘汰

咁快 不過有1.5果隻都無人租1.6架啦
搭單問下
兩條友兩個喼
去高雄墾丁
想租揭背係咪冇乜選擇
好似都係得幾款
Honda fit
Mazda 2 或 3
有冇巴打租過呢幾款揸
可以指點下

真係乜都唔識

大把揭背啦 中租大公司黎 有MAZDA2同3
搭單問下
兩條友兩個喼
去高雄墾丁
想租揭背係咪冇乜選擇
好似都係得幾款
Honda fit
Mazda 2 或 3
有冇巴打租過呢幾款揸
可以指點下

真係乜都唔識

我見中租冇乜人提
仲以為係細公司/有伏
5月頭去左台中,經iws借車,2日NT$3700
俾左架Nissan New Livina
2日行左400km 左右,去左清境日月潭,油錢用左 NT$900
台灣渣車冇乜野,讓下d 電單車,上Youtube睇下馬路三寶
上國道小心d 貨車,旅遊巴,開得幾快下

架車張相
2日行左400km 左右,去左清境日月潭,油錢用左 NT$900
台灣渣車冇乜野,讓下d 電單車,上Youtube睇下馬路三寶

架車張相

依架野要咁貴?

架車張相

依架野要咁貴?

New Livina嘛
見親呢啲白色車都會 諗大家都係租車
搭單問下
兩條友兩個喼
去高雄墾丁
想租揭背係咪冇乜選擇
好似都係得幾款
Honda fit
Mazda 2 或 3
有冇巴打租過呢幾款揸
可以指點下

真係乜都唔識

我見中租冇乜人提
仲以為係細公司/有伏

之前好似有巴打講過小小background,大公司黎
我就未租過
租車黎講揸啲自己想玩既車喇
聽日拎車

又係ford focus 1.5

去得咁密!?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞