台北台東自駕遊租車公司一問及討論

306 回覆
0 Like 0 Dislike
之前去過台中揸落台南同墾丁,感覺好爽同好攰
今次同女友連埋佢屋企人一齊去台北台東玩
夜機去第1晚訓1晚台北,之後第日一早搭火車去花蓮
行程是咁的
台北1晚>花蓮2日>宜蘭2日>Last Day 台北
連埋我5個大人,5個喼
諗住係花蓮先租7人車之後係最尾1日係台北還

其實想問下邊間租車公司好

1)格上租車
sned email問左格上租車
7折+GPS,甲租乙還要加錢同我去果段時間無哂Wish 2.0同Sienta 1.8租
想迫我揸納智捷M7
我就未必考慮喇,雖然上次租果架VW polo仔幾好揸

2)Avis TW

我想租果段時間無哂F車型,得S車型
甲租乙還唔洗加錢,同7折,但本身TWD5500/日
折完都成2萬
想問下S型車入面其實有咩車

3)和運租車
和運send左email未覆

其實想問下大家租車仲有咩選擇同意見
問埋iws未?
去左幾次都係格上
IWS

問緊IWS, 好難先搵到個email問
去左幾次都係格上

今次甲租乙還加我錢,同埋得返納智捷M7
問埋iws未?

就咁睇iws TWD5500/day同樣有VW Sharan同Honda Odyssey
IWS

你上網有得click架,揀完日期地點之後佢會send左張單去門市,好快有sales覆你

今朝8點幾覆左,但答案好模糊,仲問緊
IWS

你上網有得click架,揀完日期地點之後佢會send左張單去門市,好快有sales覆你

而家睇落IWS最好
報3600 有Wish/Sienta 但得8折
問緊如果Honda Osyysey同VW Sharan 5500 報唔報到7折
想問下到時係咪有無車送去機場,見到免費接送
而家情況係
1)格上租車
, 5000/日*7折*5日+2500=17500,車款 納智捷M7(土產),免費GPS
2)Avis TW
5500/日*7折*5日+1000(甲租乙還費)=20250,GPS 另計
S型車款 VW Sharan
3)IWS 艾維士
3600/日*8折*5日=14400,GPS未知
車款Wish/Sienta
4)和運租車
3700/日*7折*5日=12950,GPS未知
車型Wish
和運Wish 12950 vs IWS Sienta 17100

大家會點揀
我都揀緊iws vs 格上

iws 果個周年優惠又冇得指定車款
IWS

而家睇落IWS最好
問緊如果Honda Osyysey同VW Sharan 5500 報唔報到7折

通常會有車 係機場接你去租車點

我租過桃園iws 係包來回機場

你可以係email 問下
IWS

而家睇落IWS最好

通常會有車 係機場接你去租車點

我租過桃園iws 係包來回機場

你可以係email 問下

佢未覆我
但和運Wish 13000同IWS 既Sienta 17100你會揀邊間
我5大人,5個喼
我都揀緊iws vs 格上

iws 果個周年優惠又冇得指定車款

IWS得8折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞