其實我真係唔明點解習總到而家都要保住柒婆嘅?

390 回覆
422 Like 4 Dislike
呢段錄音真係佢放出嚟嘅?
如果係真佢放出嚟嘅用意係咩呢?
未搵到下一個condom
話時話點解冇請習大大去嘅?
你叫林大總統情何以堪
柒婆依咖兩邊不是人
小學生諗既野你係唔會明
姐姐不知幾想做
但點都唔輪到佢
咁我又好奇想知點解喎
佢唔去大把人去!
話時話上次 共產黨70週年 閱兵 係 習大大 冇請外國元首去呀定係真係冇人去呢?
佢個三萬隻狗周圍亂咁打人 連太古城康怡嗰啲中產地區都放催淚彈, 試問仲有咩中產會同情佢呢
我依家懷疑可能連小學都冇
你估個個都受習種信任嫁咩
會唔會係冇適合人選
唔係講話咩邊個有能力做
而係就算香港啲保皇 地下黨員都有派系
會唔會係冇一個忠於維尼嘅人俾佢欽點
唔止謝sir,連er er er sir都……
https://lih.kg/1644080
其實777就係習維尼嘅代言人
叫維尼割自己?
依個送中法不嬲回歸前中共已經係想做又知道當時做唔到既事,個人估計唔係林奠自己諗要做,又唔係閘大大要求要做,反而係土共小聰明借陳同佳事件,想起去叫以為自己好打得既林奠諗下有冇得做,佢諗諗下幻想今次做到就立下大功啦!兩個仔發大財啦!就完全唔諗香港人感受同閘大大攞意見,同講到可以做得到,咁閘大大又心諗,有人唔要面賣香港都要去做,又講到好似真係做到咁,咁有人願意死唔俾人死咩!咪支持佢去做囉!

以上只係根據事件發展、內地做生意得到既人生經驗及各大新聞得出既個人估計,冇任何內部消息及冇可能FC! 應該正常香港人唔會估到依個程度
閘大大夠膽黎講兩句人話
斷估林總統都唔敢吠
再嘈就放老解黎剷平驚隊

所以應該唔係縱容林奠
反而係指揮佢咁做
佢欽點既凸手,點會炒佢話自已做錯?見到淋病咁不知悔改既性格仲恐怖,佢由得事情惡化下去,最終現在引火向上燒!上面也不會好得那裡?2人不是政治高手卻是2地最高話事人,香港人以後既命運…唉!輸怪咁多人想移民。
根本無人肯做啦
搞到香港咁樣
唯有叫張建宗頂
佢頂又係死 佢都無能力禁住班狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞