其實我真係唔明點解習總到而家都要保住柒婆嘅?

390 回覆
422 Like 4 Dislike
don’t FF too much
佢絕對唔係啊爺最佳人選
咁佢仲肯做?
畀著我即刻走路啦
唔暴力都係一樣無
因為香港人一贏,就有先例。
尤其係中國依加咁亂
面子大過天
其實中共做每一步都會諗得到d 乜
當日雨傘革命
佢地所謂既拖死你其實係換來唔需要應承你真普選
比個框你 你唔答應咁就乜都冇
到今日 即使林鄭落台
上面係乜都換唔到
對於佢哋黎講 換到冇咁多人示威係無意義
佢係想要返主導權
渣到無倫啦,權鬥鬥到自己上左最高位,身邊d人就係佢嘅親信,班人又唔會反駁佢。唔好話貿易戰、一帶一路或香港問題,淨係非州豬瘟都係因為政策失當而搞到咁大鑊你就知班高官咩料同埋你睇下口交部官員質素,大佬啊你代表中國外交發言,但就一味潑婦式駡街,連國際禮儀都唔識仲想佢地有咩國際識見
有冇諗過無人接呢舊屎,所以維尼無得唔保
你既標題係點解保住林奠!
你問既問題係講送中法定係咩?
Sorry 生左cancer 想割都割唔切 擴散得太快
末期癌 好好珍惜時光 God bless u Winnie
嚴格黎講係中共黨路線嘅問題。寧左勿右依種思考模式令到中共嘅官覺得事情有問題係因為唔夠左唔夠徹底,而唔係實行嘅政策對與否嘅問題,所以要修正就只有行更左嘅路線,所以中共永遠將小事化大,大事化到更大,完全冇政治管治嘅智慧
示弱係獨裁者唔會接受的事, 要做都要等時機有個好的下台階
你肯定係保住?一日有佢就仲可以鬧佢
冇左佢矛頭就轉返去大陸果邊
依家林鄭每一個決定都係大陸借佢對手做
衰左可以射落佢度
點解要換?
我當然唔知,冇人會知,但件事無論發展成點都好,始終都會完結嘅一日,而呢一日未黎到,佢換特首都冇用
政治嘅野唔係話甩身就甩到嘅你估好似我地打工仔咁咩
而且做到咁高位,總會對權力有多少迷戀,你見依加佢仲叫我地同勇武割席就知佢仲想反cup逆轉形勢啦
咁又奇怪喇, 中共迫你 點到你唔做
因為江擇文想7婆玩野
如果真係習大大諗出嚟嘅, 咁佢更加要保住林鄭
呢段片真係越級雞精,
講左共產黨上位既都係心理變態,
因為要由細鬥到大, 一失勢就命都無,
所以點解共產黨可以咁殘忍
https://youtu.be/VU37DAQoApQ
究竟係江澤民 並習大大控制佢
根本建制成班廢柴,冇選擇
呢樣又真, 回歸咁多年阿爺洗咗咁多錢, 除咗隻老狐狸曾鈺成外, 真係好似冇乜邊個建制派 出得大場面見得人
之前路透社段錄音777話佢要服侍兩個主人
D人就估佢係話習大同香港人
跟住有人話其實係指習大同江大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞