[NS] 牧場物語:重聚礦石鎮 #7 1001又唔開post

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
隻水豚真係好撚樣衰
見好多既絲打擔心 隻馬唔夠心比人收 上網見到話第90日唔出門直接訓教個阿伯就唔會收走你隻馬 未FC
第90日即係幾多號
你拎到馬果日起計 如果唔記得 果日出門口個阿伯搵你 收馬 最多SL遮我重未玩到試唔到
唔記得係呢度定巴哈睇過話好似因為而家唔再興電視購物,好少人知係咩黎,所以改左

btw lm
玩到第一年春25,賭完馬贏左10萬已經摺埋等夏天種菠蘿
永生花的獲得方式
早上大約雜貨店開門時間從自宅出門,會被雜貨店老闆堵門帶去雜貨店
他在找橘之維納斯(一種花),然後玩家去找小矮人幫忙

之後老闆會送玩家花,雜貨店也會上架
<< 已經拎左橘之維納斯比老闆, 小矮人都突然走過黎同我講話隻花仲有得生長之類..但雜貨店仲未上架.... 我係咪做漏左D咩?
春天賭馬就係為咗夏天種菠蘿
珍妮卡左係紫心 正係黑心個時觸發過一次湖邊事件
之後紫心 音符爆哂 日日10點同11點係咁入溫泉都無事發生
係時裝物語 重聚名牌街
應該無 我果陣都係突然有依個事件 然後隔一陣老闆會黎搵你送永生花比你 再寄信同你講有得賣

利申 春28
所有人都橙心/紅心 等緊海邊哥哥夏天返黎就可以攞成就
諗住等到全部劇情出哂 一日同哂咁多個表白 唔記得左佢夏天完左就走
同邊個結婚好呢
你好 我係牧場主 我係主要賣洋裝賺錢
一共有3件後續既事
老闆話永生花可以買(用黎溝女)
小矮人話維納斯有得生長(秘密森林有時可以採集)
植物學家話發現新花品種(維納斯種子雜貨店有得買)
奸商賣蘋果你地揀左邊款? 其實有冇分別
BTW 奸商有D似蘇永康
自由選擇者 唔賭都可以 慢慢玩
話說
自己個介紹個到會有稱號

牧場神(時裝)
唔該巴打
靠正常情況賺錢 擴建晒全部(唔計別墅)要幾年
牧場神之後停咗一段時間無升
植物學家話發現新花品種(維納斯種子雜貨店有得買)
<< 要去搵植物學家? (邊到可以拉到佢.?) 定係自然觸發劇情?
3 4年ok嘅
靠賭馬賺左第一桶金
btw夏天種菠蘿係咪最賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞