[NS] 牧場物語:重聚礦石鎮 #7 1001又唔開post

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
我係一次過爆買15舊,
然後放2舊, 隔1-2格再放咁擺落田,
移除會阻住牧草生長既障礙物,
而家生左成堆

一次過狠下心買一堆啦, 次次買幾舊, 好快比D牛羊食晒,
我就第二年春1日,睇電視既綜藝節目見到
如果唔係重度玩家
想去到邊玩到邊既話
就唔好買醃割版
大mon玩牧場都爽啲啦

btw
我有期待過醃割版可以連switch當手制
甚至可以好似wiiu咁雙mon
結果咩功能都冇
新男角告白後嘅事件好sweet
想嫁
有無塞返張相比佢
不過都係要等幾日
新男角定格雷好
好難揀
有無人知信和貴唔貴?
黃金好貴..
定係有邊度會平D
唔係不嬲都第2年架咩?
380貴唔貴
直銷到買
係 買完佢會send 序號去你email
收到就開switch入eshop打序號就下載得
今次溝曬啲人發覺個個咀都浪過油,講野好撚sweet

不過最後都揀左格雷屋企有個人行黎行去好溫暖
我拎咗把斧頭去升
跟住因為有大雪加上我又走鬼左去升親密度
幾日後諗住拎返,把斧頭唔知點解拎唔到
同個阿叔講嘢都係一直顯示住收銀枱
點算好 係咪以後都拎唔番把斧頭
唔係辦公時間呀
佢休星期四 日
我星期一去
係咪星期四
啱心水賠率只會增加你贏既機會(其實係大左好多)
每次都可以唔同馬跑出
如果你跟第一個方法去SL既話就只係每次洗緊第二第三場既賠率,並唔會lock死個賠率,因為第二場既賠率係第一場跑完先決定

輸咗要重新黎過係正常,呢個方法應該點都快過你洗第一場,除非你第一場個賠率表唔差,又或者你唔追求贏好多(例如贏10倍就夠)

至於你見到第一場個賠率唔變係因為佢早喺17號已經set好左,所以第二個方法就係洗緊第一場既賠率,要喺16號SL,18號再save多次,咁你如果洗到一個靚既第一場就可以Load 18號嗰個save剩係洗第一場
又真係有人信扑100隻地鼠ga wo
屌 睇錯348 自膠 anyway隻驚正價就398 過400真係唔好買
我係49層刷左十次都未有
想問如果第60層我掘過女神玉,我再落多次60層掘多次係咪可以掘到一粒新嘅?
點先有暈左呢個劇情
想問下 其實係幾時先可以擴建? 係邊到擴建架?

同埋邊到可以查人物好感度?
唔係
想問係唔係要解晒六件先挖到賢石定解左一件都已經挖到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞