【是日風向】一張圖話比你知連登凌晨比人帶風向既情況有幾嚴重

186 回覆
841 Like 29 Dislike
連登真係好撚鬼
同意
樓主完全講到無人可以對件事有意見咁

哦你講加泰, 你係風向撚
你對件事有睇法咩? 無可能! 我都唔care點可以有人認真討論

垃圾樓主自我中心到

係呀話我風向撚呀好無? 我係唔支持搞集會. 覺得係有風險. 得唔得呀樓主? 我可唔可以有個人意見呀? 定還是我發表意見就係風向撚呀?
D 鬼返通宵更

===================================
唔好俾彥霖事件不了了之呀
點解上堂條片開頭係講
浮屍夢1
浮屍夢1
浮屍夢1
先開始既?

https://www.instagram.com/p/B3r9oZ9joHQ/?igshid=1dumzij0vf9e9
拍緊戲?假彥霖?假同學?

入嚟一齊分析:
==========
假彥霖相片流出,海邊cctv 才是重點
https://lih.kg/1667127
==========
真 一起身一睇 又係支那01
好老實起我底就知我係撐集會,但真係會想說服人,唔係唔岩聽就話係五毛帶風向
唔睇熱門咁熱門呢個功能整黎做乜?熱門比五毛搞又可以視而不見唔使執?
幾好 建議2300-0800
警世
撐集會咪撐集會囉

有野係應該攤出黎講, 就算我反對集會都唔會話你係風向五毛, 凡事有多個角度睇, 有唔同意見好正常

垃圾樓主一見到有人講相反意見/繼續討論就認定係有人帶風向, 眼光狹窄到死
一係早啲起身推返晒啲正經post上去
連登就嚟變共產黨
意見不同就屌人五毛
學人講追求民主??
選擇夜晚開post 唔係無原因中共急住要子彈去應對美國人權法,拎住支持加泰獨立旗幟嘅香港人就係最好嘅借口
大佬半夜個個瞓哂點撚樣mon連登
你叫連仔出手咪者係叫佢干預討論區正常運作,遲d又一班人出來嘈話同微博冇分別
你覺得唔應該去咪開post揾同意你觀點嘅人幫手推
屌連仔jm9
《公民權利和政治權利國際公約》第一條第一節:
所有人民都有自決權。他們憑這種權利自由決定他們的政治地位
Article 1 clause 1, International Covenant on Civil and Political Rights :
All peoples have the right of self-determination. By virtue of that right they freely determine their political status
我要聲援Catalonia
因為係冇得執你點執5毛都係跟住formula嚟推,熱門本身就係比班懶人跟風睇,根本就唔應該鼓吹熱門,應該鼓勵想睇資訊嘅人直接入時事台
無得執係你諗唔到姐,班手兄幾有創意大家有目共睹,但前提係正視問題,同比機會時間大家諗諗方法。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞