【是日風向】一張圖話比你知連登凌晨比人帶風向既情況有幾嚴重

186 回覆
841 Like 29 Dislike
由7月尾開始就係咁 我已經開始厭倦
之前既既tg吹雞叫人去推返action po上去先撐得到一陣
好多左膠/休息撚仲以為歐盟同美國會救到香港, 果D法案我DAY1已經覺得無用, 前線都覺得唔會有咩用, 係得你班左膠/休息撚先撐到行。
我都唔撚明你班人面對殺人政權仲諗住靠出面, 自己出豉油人地出雞。
望到新彊集中營, 望到入面個刑房, 見到入面又木驢又剩, 仲諗住自己唔出負出咁多都得
當初上高登就係貪夠自由
講乜都得
熱門個設計根本就係等人feed post 比你睇,
從來唔用。廢事比佢無形中censor 左d post。
無論個熱門點設計,都係會有filter。
陳彥霖慘件 石沉大海

連登仔只有三秒記憶
因為呢個議題高度分化
追蹤左2位呀sir 今朝一起身笑到我癲
你要認清加泰集會真係有風險喎 唔係話同時有好多人出post就一定係帶風向 而喺好多人都係咁諗
又或者你當我又係一個p牌5cent啦

我希望你哋可以多啲了解國際形勢,其實而家我哋係r緊美國支持,但係美國同埋大部分歐洲社會都反對加泰獨立,點解要純粹為咗圍爐打飛機出加泰集會先? 同埋就算你做咗呢個集會都唔會幫到加泰任何嘢㗎喎, 為咗一樣冇作用嘅嘢而付出失去國際支持嘅風險? 唔好講笑啦

不如你講下點解一定要去加泰集會先?唔該三個理由或以上, 你班連登仔唔好人哋話做咩你就話佢係五毛,少少個人判斷思維好冇? 請不要純為反而反
我follower咗個五毛話唔好搞= =
不如晚上12點後唔更新熱門之類?
設定某個時段唔準上熱門
例如23點至6點?
同感,幫你推
夜晚上連登, 一開個post入面9成都係blocked user
連仔比人軟禁左?
想贏同我入嚟
想connect全世界同我入嚟
把握時機 食住個勢

[擴大戰線] [行動] 與其嘈加泰集會 不如唔搞呢個
https://lih.kg/1668190
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞