【是日風向】一張圖話比你知連登凌晨比人帶風向既情況有幾嚴重

186 回覆
841 Like 29 Dislike

唔係一早講左兄弟爬山?
做乜次次一到朝早就成堆未見過討論既話題一齊推到上熱門?
連登係咪淪落到好似微博個熱門搜尋咁由共產黨決定係乜就乜?
連仔幾時做返啲野?
push
推 連仔幾時做野
push
Push
其實點解會係睇熱門根本就應該直接入時事台,唔care嗰啲人自己入遊戲台動物台,熱熱熱,日撚日喺到熱門熱門
文宣就全民Twitter 啦
恐怖既係開post既,post入面既熱門回覆大部分都唔係p牌
連仔係咪要寫過個algorithm?
真係好撚嚴重
成日都有古怪post係熱門
事實係上到熱門先會多啲人睇到
除非你開po既目的唔係想多人見到你個po
叫連仔disable住熱門先
所以未要改變習慣囉,睇咩撚嘢熱門姐,你上嚟睇咩,未入咩台,又要睇時事但係又唔睇時事台,on99咁
連登好多用戶係中學生 好少人識諗
屌晒你地
前晚開po到而家都仲未上到熱門
呢單野新鮮滾熱辣 connect全世界
依家就係最好時機!

我地fight for freedom
我無宗教信仰 但我有宗教自由

早喺六月已經有宗教俾popo當眾侮辱
打壓宗教自由之餘亦都對各個宗教不尊重

睇原po!
既然我哋係fight for freedom
我咁更加係時候聲援我被打壓宗教自由嘅人!
快啲一齊討論!

[擴大戰線] [行動] 與其嘈加泰集會 不如唔搞呢個
https://lih.kg/1668190
入到時事台咪又係有熱門

雖然我都覺得唔應該只睇熱門
但係有時太多性質重覆嘅post出嚟
幾行動post又幾十個核彈post又幾十個
即係對家唔想我哋
Connect 加泰
咁識做啦
加泰即頭行先香港好多,
人哋搞埋公投,自治宣怖獨立埋
連仔快啲整個acc舉報功能啦 凈係block根本冇用
我從唔睇熱門
但幾次地鐵巴士睇到人產連登都係睇熱門
係㩒得入時事台就係睇時事,有重複po你都係睇緊時事,係睇熱門一陣動物台有個po講故台有個po波台有個po,咁你睇緊咩撚嘢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞