搞加泰集會嘅後果,其實兩句就講完

589 回覆
1447 Like 160 Dislike
有錯請指教
[擴大戰線] [行動] 與其嘈加泰集會 不如唔搞呢個
https://lih.kg/1668190
搞完唔去咪得囉。
每個人都有言論集會自由
不支持加獨
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
照咁講 搞黎都無作用啦

比大家坐埋一齊集氣吓?
其實有冇睇清楚啲對話
成日一唔夠人講就講第二啲嘢
明白嘅
你哋班偽善撚,自大撚

西班牙係歐豬國家,經濟實力好弱,歐盟都唔會聽佢支笛啦

按你哋嘅邏輯,美國冇義務幫香港,英國嘅義務亦可以解釋話喺回歸後就冇咗。如果係咁,國際戰線就唔會咁成功啦

同埋加泰好多專業人士,知識份子,可以幫我哋打歐洲戰線,歐洲戰線一直都缺乏文宣,呢個集會可以幫我哋擴大國際影響力

之前連登都好多人話舉美國旗,整民主女神像冇用,結果呢?
你係咪弱智㗎
我意思係唔係咁樣叫自由囉
你睇完前文後你先回應ok?
agger
何必去做d野比對家借題發揮
香港同加泰根本無得直接拎黎同其他地方比
呢兩個地方獨立嘅正當性大過普通地方好多
話而家我地唔係搞港獨嗰d
其實係咪唔明我地做緊嘅野只係隱性獨立
呢樣你估美帝唔知咩

D人一講國際就唔識扮識
Push
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
咁你咪一樣直接話人無point
我意思係 咁你覺得班人無自由撐加獨同集會嘅都可以考慮下我個方法
請問你我邊句話冇自由撐加?
你前文後理都冇睇咪叫做冇point囉
你講利益呀嘛
未同你講利益囉
香港嘅利益係反共基地
只要你做好本份
佢理鳩你撐乜咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞