搞加泰集會嘅後果,其實兩句就講完

589 回覆
1447 Like 160 Dislike
你攞來同中國比
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
閱讀理解0分
歐盟美國支持西班牙政府哩一點已經唔係事實啦,人地表左態未?答我
中共記仇
美帝小氣
要講幾多次人地唔係為咗幫你
只係借你搞鳩中共
同歐洲開戰lmao
歐洲夠唔夠膽大大聲話支持西班牙以暴制亂呀?
成班大愛左膠坐埋一枱嘅institution會因為你搞個反對西班牙政府打壓加泰民眾就同你開戰?
唔好咁癲啦
人地又唔係小粉紅,中共話spin就spin咩
加泰爭取獨立,我地爭取民主自由
正解支持民主自由人權,就等於支持全世界嘅民主自由人權,就係咁
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA

凌晨時份太多3毛
佢支唔支持緊係唔到我地話事
問題係我地係咪要當死美帝係大台要係咁諗點唔好得失佢
純站喺香港人立場我覺得我地絕對有理由聲援加泰
當然點樣支持係有好多走盞位
成班垃圾,今日驚中國聽日驚美帝
幾時先比人勞役完

美帝點解幫香港,因為你地唔支持加泰?
就係因為西班牙對加泰仲有話事權囉可以大石砸死蟹 即使獨派執政自治政府做到嘅嘢都好有限
同無論西班牙有冇加泰經濟會唔會冧都好都唔會畀加泰獨到 冇國家會願意主動割離自己領土
屌 咁咪各有各做囉
成日要人做死一樣
又無叫你一定要參加
佢地對付民主政府
你話人地民主人地就係民主?
民主係要透過不斷由下而上嘅變革,先係民主
民主政府都係一班人,有人就會有極權岀現
聲援下都要比像我班五毛帶風向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞