第6個po‼️想贏錢就入嚟‼️‼️

1001 回覆
15 Like 14 Dislike
但係樓主,今次英撚好似好多主力都唔係度,點睇

認真分析先
比較起歐國杯陣容
今場英撚主要冇左史毒 簡尼 朗尼 軒達臣
但係屎毒得返幾多料大家心中有數
簡尼係歐國杯場場正選場場冇貨 一換華迪/華舒福落黎就激活哂成隊
朗尼唔撚洗講啦中間妹下妹下拖慢哂速度
而且軒達臣依類防中唔難搵到人取代佢功能 迪亞甚至利華摩亞都勝任到 問題不大
前面有迪科爾 華迪 華舒福 有速度有靈活 (迪科爾老啦打個八折但射術仲勁到痴孖筋)
中場阿里拉蘭拿絕對唔會輸比德國班人
所以可望偷雞

樓主點睇德國隊?話晒人地告別戰,即使主力唔踢,但點都打下爭氣波,士氣點都唔會太差,兩邊都唔係最佳狀態,和局應屬正路,唯望英軍跑出

士氣係好 但其實而家個普度斯基同全盛時期比較已經差好遠好遠
而家德國都有主力受傷 紐亞奧燒今場都未必打
順便出埋新仔練兵
德國不嬲都唔緊張國際賽
係英格蘭往往踢外圍賽/友賽先好表現
大賽就食屎
一齊有跡可尋
樓主今晚仲有冇心水可以串下過關
上次跟完中左,再跟
自己賭波三大必買
德國友賽既對家
中國對家
利既對家
英格蘭100%
全個戶口嘅錢allin
跟200 客勝4.7
和:3.7 客勝:4.85 客+1: 2.23 當我本有200 若然我all in+1即是收446,減去本錢純盈利收246,若我分散每邊各買100和,客勝,和收370,減去本錢收270,客勝收485,減去本錢收385 我諗唔到點解我要買+1

咁你客勝個注個本呢 去左邊? 食左 ?

我之後未講左買+1加客勝lo 你隻眼去左邊?食左

唔好賭啦
慳番啲錢去驗吓個死人腦啦柒頭
和:3.7 客勝:4.85 客+1: 2.23 當我本有200 若然我all in+1即是收446,減去本錢純盈利收246,若我分散每邊各買100和,客勝,和收370,減去本錢收270,客勝收485,減去本錢收385 我諗唔到點解我要買+1

唔好賭啦

唔賭邊有錢驗
跟200 客勝4.7

跟200 客勝4.7

gun x2
信樓主冇死

on9仔你分開買 輸左果100本唔洗計? 數學家

你咪撚on9啦 幾歲呀
蘇格 贏唔贏到2粒
樓上數學家點解要咁做 唔敢睇啦

解釋完都唔明仲要串人
跟200 客勝4.7

gun x2

解釋完都唔明仲要串人

好型

唔好賭啦

數神出黎講2句啦

有道理,不過都係買+1

因為會關主就係咁簡單
馬會會唔識計咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞