第6個po‼️想贏錢就入嚟‼️‼️

1001 回覆
15 Like 14 Dislike
洗唔洗輸幾場就入哂黎抽哂水呀

仲要都強調左波無必勝,自己衡量架啦

如果一開始我串柒柒輸左比人binc咁抵死啦
乜都冇做過又冇串人去人post搞事

唔緊要啦,你做好自己就算,同埋記住唔好見人係咁問有冇水就係又出唔係又出,出都出啲勝率高同穩啲嘅,唔洗下下都出啲高水嘅,等自己個勝率keep住高

你向來講野都nice隔離post都知,只係可能佢地睇唔過眼啲新手同伸手盲跟先過黎抽水姐,應該都唔太關樓主你事嘅,雖然我都覺得個post名係太囂張

都係嗰句,做返好自己就得

Post名只係跟返上幾個post咁順住落姐
我都知有伸手黨
咁佢地輸多一兩場就自然有體會架啦
唔需要屌/jer佢地
🙈🙈
心水鄭智紅牌出場

細細地搏一搏
好想條癲狗比天收

ok禾跟

入嚟贏錢都要屌

係囉 我真心入黎跟樓主贏錢㗎

跟樓g贏大錢

我都係,有班人周圍屌人唔知為咩

唔緊要啦,你做好自己就算,同埋記住唔好見人係咁問有冇水就係又出唔係又出,出都出啲勝率高同穩啲嘅,唔洗下下都出啲高水嘅,等自己個勝率keep住高

你向來講野都nice隔離post都知,只係可能佢地睇唔過眼啲新手同伸手盲跟先過黎抽水姐,應該都唔太關樓主你事嘅,雖然我都覺得個post名係太囂張

講中曬
其實樓主琴日過黎我地都好nice

我見樓上夠膽死問紅衫係咪捷克🙆🏻

尋日睇到呢度都笑左
伸手伸成禁

講中曬
其實樓主琴日過黎我地都好nice

我見樓上夠膽死問紅衫係咪捷克🙆🏻

答一答好閒姐
咁有人波齡短唔識野又想試下買下波姐
心水鄭智紅牌出場

細細地搏一搏
好想條癲狗比天收

ok禾跟

唔怕輸嘅伸手黨
樓主D心水實好過我亂咁黎

雖然跟親樓主都炒不過唔緊要 支持小賭怡情

你燈仲好講-.-
唔好踩場啦好冇
將男食屎啦你 咁我都想贏錢架ma

咪搞事啦,我地粉絲會要譴責你架
唔好踩場啦好冇

g持
唔好踩場啦好冇

我發up瘋推post,絕對唔係jer你 sor樓主
輸左好多啦 樓豬拯救一下我

鄭會紅牌wo 我allin左

鄭智紅牌wo 我allin左
有無心水 share

咁應該買4分1定 2分1? 我有40

40? 借錢跟樓豬啦

40層樓轟落去

40唔比買,最少500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞